Hovedinnhold

«Farmen»-Tone: - Jeg var betatt

BLE BETATT: Tone Gudrun Fjalestad fikk raskt følelser for Eirik Fønstelien, men hevder de forsvant igjen nesten like fort. Foto: TV 2
BLE BETATT: Tone Gudrun Fjalestad fikk raskt følelser for Eirik Fønstelien, men hevder de forsvant igjen nesten like fort. Foto: TV 2
(VG Nett) Tone Gudrun Fjalestad innrømmer at hun fikk følelser for konkurrenten Eirik Fønstelien.

Denne saken handler om:

- Ja, jeg ble betatt. Og det var nok en gryende forelskelse. Det var fine stunder i starten, men etter hvert ble han mer paranoid og nebbete, forteller Fjalestad til VG Nett.

Hun forteller at følelsene forsvant etter hvert som konkurransen på «Farmen» tilspisset seg. Da syntes hun oppførselen til Fønstelien forandret seg.

- Ingen sterke nok

- Det var synd, for han var utrolig god mot meg i starten, forteller hun.

Lørdag kveld var «Farmen»-eventyret over for offshorearbeideren fra Telemark. Tone Gudrun måtte gi tapt i en kunnskapskonkurranse, og innrømmer at hun er litt bitter over at hun ikke fikk satt på plass konkurrentene med styrken sin.

- Ingen var sterke nok til å ta kampen. Da tenker jeg både kampen for tilværelsen, og kampen for å takle seg selv og andre. Selv ikke den siste kampen var det noen av jentene som turte å ta med meg, mener Fjalestad.

- De var ikke sterke nok til å ta kampen på egenhånd, men mange der inne brukte andre som skjold for å slippe unna selv, legger hun til.

VG Nett-leser:«Bitre deltakere som ikke har respekt for verken seg selv eller omverdenen»
Si din mening!

- Hvilke episoder eller personer tenker du på da?

- Jeg ønsker ikke å gå i den fella, og henge ut noen, slik jeg har sett andre gjøre. For meg er «Farmen» et eventyr, og nå vandrer jeg lykkelig videre.

- Så der er ikke noe spesielt du sikter til?

- Jeg er opptatt av å feie for egen dør, og ikke foran andres, sier Fjalestad.

- Usunt miljø

Fjalestad tror hun kunne gått til topps i konkurransen dersom hun hadde fått bruke mer av det hun mener er sin fordel, hennes egen styrke.

- Helt ærlig synes jeg miljøet der inne var usunt, så det er flott å ikke være der lenger. Jeg var ikke trist da jeg dro. Men jeg vet at hvis jeg hadde fått litt mindre kjepper i hjulene hadde jeg vunnet. Jeg er litt opprørt over at de uredelige belønnes. Det skulle være en kamp for en tilværelse. Jeg trodde ikke vi skulle overleve kun hverandre, forteller Fjalestad.

- Det kan umulig være holdningsskapende underholdning, mener hun.

Fjalestad forteller at hun har fått mange e-poster fra TV-seere som har likt måten hun har opptrådt på i «Farmen».

- For meg var det viktig å være til inspirasjon og forbilde for andre. Det er bedre å stå fram som ekte og vise at man har ryggrad, enn å være flau over seg selv, synes Fjalestad.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV