Hovedinnhold

Tor Milde krasjet med hjort - totalvraket bilen

SKREMT: Tor Milde er glad han kjørte en stor bil da han kjørte på en hjort mellom Houston og Austin på tur i USA. Foto: Magnar Kirknes/VG
SKREMT: Tor Milde er glad han kjørte en stor bil da han kjørte på en hjort mellom Houston og Austin på tur i USA. Foto: Magnar Kirknes/VG
(VG Nett) Tor Milde fikk en brutal start på sitt USA-besøk.

Musikkjournalisten - blant annet kjent som tidligere dommer i «Idol» - kom nylig tilbake fra ferie i USA.

I dag twitret han om den ganske så dramatiske starten på turen, som endte med kollisjon første dag.

- Beinhard smell

- Kjørte på en diger hjort i 120 km/t utenfor Austin, Tx. En ganske skremmende opplevelse... men verst for hjorten. Bilen ble vrak. Huff, skriver Milde på sin Twitter-profil.

- Det var rett og slett en beinhard smell, utdyper Milde overfor VG Nett.

Han og de tre passasjerene i bilen - blant annet VG-journalist Eirik Mosveen - kom uskadet fra ulykken. Det gjorde ikke bilen. Eller hjorten.

- Vi kjørte videre en stund, men fronten var helt knust. Etterpå fikk vi vite at girkassen og radiatoren var ødelagt, forteller Milde.

Fikk skryt

Sammen med sine turkamerater ble de nødt til å vente på en bensinstasjon langt ute i ødemarken mellom Houston og Austin mens leiebilselskapet kom med en ny bil.

- Det verste var at vi hadde fått en helt ny bil av de da vi kom. Jeg synes egentlig den var litt for stor for oss fire, men var ganske glad for det da vi krasjet, innrømmer Milde, som forteller at det hele gikk så fort at han ikke rakk å bremse.

- De i baksetet fikk det ikke en gang med seg. Men hjorten så oss inn i øynene. Jeg fikk skryt av lokale texanere etterpå som synes jeg hadde gjort det riktige. Hadde jeg sett den tidligere og begynt å bremse, så kunne det gått galt, tror Milde.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys