Hovedinnhold

Hellstrøm kaller kokke-kollega for hore

KRITISERER: Eyvind Hellstrøms kaller tidligere kollega for hore Foto: TV3
KRITISERER: Eyvind Hellstrøms kaller tidligere kollega for hore Foto: TV3
(VG Nett) TV3-kokk Eyvind Hellstrøm er lite begeistret for at Erling Sundal stiller opp i reklame for Rema 1000.

- Jeg kjenner Erling Sundal som en veldig bra kokk. Jeg har stor sans for ham. Han har til og med humor, og han har jobbet for meg! Men det finnes ingen pengesum stor nok til å få meg til å stille opp på noe sånt. Han er en skikkelig hore, sier Eyvind Hellstrøm til Stål Talsnes i TV 2-programmet «Fredag».

Sundal ble i 2005 Norgesmester i kokkekunst, og har tidligere jobbet for Eyvind Hellstrøm. Nå har han stilt opp i en reklamekampanje for Rema 1000, der han kommer med tips til folk om middager for under hundrelappen.

Les også:Her koker det over for Hellstrøm

Det er dette som Eyvind Hellstrøm reagerer på. Selv ønsker ikke Sundal å kommentere det hans tidligere arbeidsgiver sier.

- Ingen kommentar, er hans korte svar da VG Nett ringer ham.

Dette er ikke første gang Eyvind Hellstrøm kommer med friske uttalelser. I hans TV 3-program «Hellstrøm rydder opp» har han ved flere anledninger kommet med sin særdeles ærlige mening om restauranter og ansatte.

Les også:Her koker det over for Hellstrøm - igjen

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV