Hovedinnhold

Nanna kastet ut av «Paradise Hotel» etter mobbing

- Skulle ønsket TV3 grep inn tidligere

(VG Nett) TV3 tok affære da de syntes mobbingen av Margrethe Storlid gikk for langt.

Denne saken handler om:

Den 26 år gamle bergenseren har vært i hardt vær på luksushotellet i Mexico denne uken - der idyllen for alvor ble brutt da Lene Sortevik (25) sto i spissen for en skikkelig utskjelling av Margrethe mandag.

Les også:Frykter å bli stemplet som «riksbitch»

Til slutt valgte TV3 å ta affære da de syntes mobbingen gikk alt for langt. I en overraskende tvist i onsdagens episode ga programleder Triana Iglesias beskjed om at enten Nanna Dahlen (22) eller Lene må forlate hotellet.

VGTV:Her skjeller Lene ut Margrethe

Jentene måtte selv bestemme hvem av de to som skulle hjem. Det ender med at Nanna pakket kofferten for andre gang - etter at det hele til slutt ble avgjort med stein-saks-papir.

Ville forlate hotellet

MYE TÅRER: Nanna Dahlen (t.h) i «Paradise Hotel» i 2009. T.v.: Lene Sortevik, som hun røk uklar med. Foto: TV3
MYE TÅRER: Nanna Dahlen (t.h) i «Paradise Hotel» i 2009. T.v.: Lene Sortevik, som hun røk uklar med. Foto: TV3

- Vi ble sittende og diskutere lenger enn det som ble vist på TV. Begge hadde egentlig fått nok, sier Nanna, som var glad hun fikk lov til å forlate hotellet.

- Jeg følte at jeg ikke orka mer, og det gjorde ingenting å dra, forteller hun til VG Nett.

- Gikk dere for langt i mobbingen av Margrethe?

- Det gikk absolutt alt for langt. Jeg skulle ønske de på utsiden hadde grepet inn litt tidligere. Når du er der inne lever du i en boble. Det ble snakket veldig mye dritt bak ryggen hennes (Margrethe), men der inne er det vanskelig å ta et skritt tilbake og se ting objektivt, forklarer Nanna.

Glad TV3 grep inn

- LANGT NEDE: Margrethe Storlid var glad TV3 tok affære i kveldens episode. Foto: TV3
- LANGT NEDE: Margrethe Storlid var glad TV3 tok affære i kveldens episode. Foto: TV3

VG Nett har fått tilbakemeldinger fra en rekke lesere som har reagert på oppførselen i «Paradise Hotel». Margrethe Storlid var veldig glad da TV3 valgte å gripe inn i situasjonen på «Paradise Hotel».

VG Nett-leser:- De sitter og klager på alle andre, så er de like ille selv

- Det var veldig deilig da Triana kom og tok affære. På det tidspunktet var jeg ganske langt nede, og hadde gitt helt opp, forteller Margrethe til VG Nett.

- Jeg følte jeg hadde jentene mot meg, og det var ingen gøy følelse, forklarer hun.

Informasjonsansvarlig i TV3, Øyvind Skovli, sier TV3 er nøye med å passe på deltakernes ve og vel under innspilling av realityserier.

- Ble for intenst

- Under en TV-innspilling som dette er det viktig at vi har et team rundt produksjonen som følger med og sørger for deltakernes ve og vel. Dette blant annet for å passe på at konflikter av denne typen ikke går for langt, sier Skovli til VG Nett.

- Hvorfor valgte dere å gripe inn i «Paradise Hotel»?

- I dette tilfellet så vi oss nødt til å bryte inn, nettopp av den grunn at krangelen mellom noen av jentene ble for intens og langvarig til at vi kunne tolerere det, sier Skovli.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV