Hovedinnhold

«Madde» snakker ut om kløften

FREDRIKSTAD (VG) Prinsesse Madeleine håper hennes dypt utringede kjole ga Nobel-prisene et løft
Den vakre svenske prinsessen er på skiferie på det svenske alpinstedet Åre mens resten av kongefamilien er på badeferie i Thailand. I slalåmbakkene slapper hun av etter en hektisk høst med mye oppmerksomhet - ikke minst etter Nobel-festen i Stockholm 10. desember: «Madde» stjal showet, ikledd en spesialdesignet, dypt utringet, knallrød gallakjole.

Humor

Men kjolebråket tar prinsessen med en god porsjon humor og knusende ro:

- Dersom jeg kan hjelpe til med å trekke oppmerksomhet til nobelprisutdelingen, som er et så viktig arrangement, så er det morsomt.

Slik kommenterer 20-åringen oppstyret rundt den flotte nobelfestkjolen overfor Aftonbladet.

Hun legger til at hun i utgangspunktet ikke liker oppmerksomhet, og at hun heller trekker seg unna når det blir for mye oppstyr.

I et nyttårsintervju i alpinbakken i Åre snakker prinsessen ut i Aftonbladet om oppmerksomheten og hvordan hun misliker å bli stemplet som «partyprinsesse»:

- Det er klart det har vært slitsomt. Det har ikke vært så lett. Jeg håper det skal bli litt mindre nå. Det er ganske tøft hele tiden å bli kalt «partyprinsesse», sier Madeleine.

Til Thailand

Om noen dager skal prinsessen avløse storesøsteren, som snart kommer solbrun hjem fra smilets land; Thailand.

- Hele familien får ikke reise samtidig, så jeg måtte bli hjemme i år. Men jeg skal bytte med Victoria når hun kommer hjem til Sverige. Da reiser jeg ned for å være sammen med familien og nyte varmen noen dager, sier den sporty skiprinsessen, som fremholder at hennes far - kongen - fortsatt er den beste slalåmkjøreren i familien. Enn så lenge.

Til våren starter Madeleine studier i kunstvitenskap ved Stockholms universitet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys