Hovedinnhold

Ylvis-brødrene lader opp med stjernefrokost

Bor på luksushotell i Los Angeles før «The Ellen DeGeneres Show»-innspilling

NÆMEN, ER DET IKKE YLVIS: Vegard (f.v.) og Bård Ylvisåker koste seg med hotellfrokost på luksuriøse Beverly Hilton Hotel før avreise til «The Ellen DeGeneres Show»-studioet.
NÆMEN, ER DET IKKE YLVIS: Vegard (f.v.) og Bård Ylvisåker koste seg med hotellfrokost på luksuriøse Beverly Hilton Hotel før avreise til «The Ellen DeGeneres Show»-studioet.
LOS ANGELES (VG) Se hvem VG ramlet over under frokosten på fasjonable The Beverly Hilton Hotel i dag morges!

Denne saken handler om:

Og selv om de ikke ville gi noe ordentlig intervju, var det smørblide gutter som tok bassengområdet med karakteristiske palmer i nærmere øyensyn fra hotellets uterestaurant «Trader Vic's».

På grunn av tidsforskjellen til Norge på hele ni timer, ble ikke frokosten inntatt før nærmere halv seks norsk tid, selv om Bård Ylvisåker var på plass ved bordet klokken åtte amerikansk vestkysttid.

En time senere kom også bror Vegard ned, med om mulig enda våtere hår.

Og de forsynte seg godt. Diverse omeletter, fruktblandinger, kaffe og nypresset appelsinjuice gikk ned på høykant, men de trenger all den næring de kan få:

Brødrene bak verdensslageren «The Fox» har en lang og svært tettpakket dag foran seg.

VGTV:  Se premiere på Ylvis-brødrenes nye sang!

- Andre gang vi er her

Og under hele frokosten ble det jobbet på spreng, kunne VG bevitne fra nabobordet.

Først er det diverse møter med managementet her i USA. Men klokken 14 lokal tid er det oppmøte for opptaket av «The Ellen DeGeneres Show».

Komikeren og skuespilleren, som gjerne bare omtales som «Ellen», er stor fan av «The Fox», og har den siste uken gjentatte ganger spurt sitt studioband: «Hva sier reven?»

Først klokken 16 begynner opptakene til det populære komi-og kjendisshowet som hadde 10-årsjubileum for få dager siden.

- Har dere vært mye i Los Angeles?

- Nei, vi har vært mest i Bergen, sier Vegard.

- Dette er andre gang vi er her, sier Bård.

- Ære å være med

De vil ikke si så mye om sin forestående opptreden for amerikanske tv-seere, men i en pressemelding fra TV Norge sendt ut natt til torsdag, er Ylvis-brødrene litt mer snakkesalige:

- Dette er veldig kjekt. Vi er glade for at vi klarte å lage plass i timeplanen til å takke ja, for det er en ære å være med på et så velrenommert talkshow, sier Vegard Ylvisåker.

- Vi gleder oss veldig. Som jeg også twitret i går morges er revekostymet med i bagasjen, så det er jo litt snåle omstendigheter. Forhåpentligvis får vi med oss litt stoff hjem til vårt eget show, sier Bård Ylvisåker.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys