Hovedinnhold

Miley Cyrus sjokkerte med sexy VMA-show

For enkelte ble det for sterk kost da artistene Robin Thicke (36) og Miley Cyrus (20) gned underlivene mot hverandre.

Cyrus inntok scenen sammen med Thicke under nattens MTV Video Music Awards i Brooklyn, og sammen fremførte de Thickes superhit «Blurred Lines».

De to artistene var begge nominert i fire ulike kategorier. Selv om ingen av dem vant noen priser, så stakk de begge av med oppmerksomheten.

Se alle vinnerne her! 

VANT IKKE: Både Thicke og Cyrus var nominert til fire priser, men fikk ingen med seg hjem. Foto: AP
VANT IKKE: Både Thicke og Cyrus var nominert til fire priser, men fikk ingen med seg hjem. Foto: AP

I den originale videoen er Thicke, sammen med Pharrell Williams og rapperen T.I., omgitt av nakne damer i et hus i Los Angeles.

På scenen i Brooklyn var Miley Cyrus ikledd en hudfarget bikini, og hun la ikke noe imellom da hun danset tett med Thicke. 20-åringen gned underlivet sitt mot Thickes og skumgummifingeren hun hadde på hånden, dyttet hun i skrittet.

Den frekke dansen vakte sterk oppsikt, ifølge nettstedet TooFab.

Hva synes du om opptredenen? Si din mening nederst i saken!

- En viss flauhet kommer over meg når jeg ser visse artister, skrev skuespiller Jaime King på Twitter, men slettet senere kommentaren og erstattet den med følgende:

HITLÅT: Miley Cyrus og Robin Thicke fremførste sistnevntes sang, «Blurred Lines». Foto: AP
HITLÅT: Miley Cyrus og Robin Thicke fremførste sistnevntes sang, «Blurred Lines». Foto: AP
Skuespiller Minnie Driver mente det Miley Cyrus burde komme seg tidlig i seng. Kunstløper og OL-deltaker Johnny Weir-Voronov tok også til Twitter for å utrykke sin misnøye med opptredenen til den tidligere Hannah Montana-stjernen. Ikke alle lot seg sjokkere av showet til Thicke og Cyrus. Jenni «J-Woww» Farley, kjent fra realityserien «Jersey Shore», var meget begeistret.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys