Hovedinnhold

Kim Kardashian fødte en datter

BLE FORELDRE: Kanye West og Kim Kardashian har blitt foreldre for første gang, til ei lita jente. Foto: AP
BLE FORELDRE: Kanye West og Kim Kardashian har blitt foreldre for første gang, til ei lita jente. Foto: AP
Realitykjendisen har blitt mor for første gang. Og pappa Kanye West var med hele veien.

TMZ.com skriver nå at Kardashian har fått ei lita jente, og at begge to skal være i god form.

Krabaten kom ut litt før planlagt tid. Kim Kardashian hadde termin om fem uker, men jenta ble født i dag på Cedars-Sinai sykehuset i Los Angeles.

Kanye West, som er far til barnet, skal ifølge TMZ.com ha vært til stede under hele fødselen. Han avlyste et releaseparty for platen sin i går kveld etter at Kardashian skal ha fortalt ham at hun var litt utenfor.

Kardashian visste allerede tidlig i måneden at hun kom til å føde ei jente. Det informerte hun også omverdenen om i realityshowet «Keeping Up with the Kardashian».

- Jeg er så glad for at det er en jente! Hvem ønsker seg ikke det? De er best, og jeg vet at det er det Kanye aller helst har ønsket seg hele tiden. Han ville ha en liten jente, betrodde Kardashian ifølge Huffington Post.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys