Hovedinnhold

Hun er kåret til verdens vakreste

Kjendismagasinet People har kåret Gwyneth Paltrow til årets vakreste kvinne.

Denne saken handler om:

40-åringen vant den årlige kåringen, og kan hvis hun vil titulere seg «verdens vakreste kvinne». Skuespilleren overtar «tittelen» etter Beyoncé som vant i fjor, en tittel hun på ingen måte hadde ventet seg.

- Ærlig talt så trodde jeg noen spøkte med meg. Jeg måtte lese e-posten tre ganger. Dette kan ikke være sant, jeg må ha utviklet dysleksi, for jeg leser ikke dette riktig, sier Paltrow til magasinutgaven av People, som CNN refererer.
Hjemme går tobarnsmoren rundt uten sminke og i jeans. Det er noe ektemannen Chris Martin fleiper med.

VERDENS VAKRESTE: Gwyneth Paltrow vant Peoples kåring. Foto: The Walt Disney Company
VERDENS VAKRESTE: Gwyneth Paltrow vant Peoples kåring. Foto: The Walt Disney Company

- Hvis jeg har kledd meg opp, sier han «oj, jøss, du er Gwyneth Paltrow!» For han er vant til å se meg med sæggete bukser og bustete hår.

Paltrow er premiereaktuell i Norge denne helgen med «Iron Man 3», og forrige uke ble hun intervjuet av VG i London. Her avslørte filmstjernen at hun er svært bevisst på å holde seg i form, noe alle som ser «Iron Man 3» kan nikke anerkjennende til.
- Jeg holder på med et ganske ekstremt treningsregime. Så jeg måtte ikke gjøre noe spesielt for innspillingen, sier hun om rollen som Pepper Potts i «Iron Man 3».

Paltrow debuterte på filmlerretet så langt tilbake som i 1991. Det store gjennombruddet kom med «Sliding Doors» i 1998. Mest kjent er hun nok allikevel for rollen hun vant Oscar for, «Shakespeare in Love» fra 1998.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys