Hovedinnhold

Niklas og Madelen vant «Paradise Hotel»:

- Hadde angret på ALT hvis vi ikke hadde vunnet

STOLTE VINNERE: Niklas Vindel (26) og Madelen Voreland Berås (20) er hver 150.000 kroner rikere etter TV-seieren. Foto: MATTIS SANDBLAD
STOLTE VINNERE: Niklas Vindel (26) og Madelen Voreland Berås (20) er hver 150.000 kroner rikere etter TV-seieren. Foto: MATTIS SANDBLAD
(VG Nett) Kun en seier var godt nok for Niklas Vindel (26) og Madelen Voreland Berås (20), som knuste rivalene i en dramatisk «Paradise Hotel»-finale torsdag.

Denne saken handler om:

Særlig for Niklas Vindel fra Drammen sto mye på spill. 26-åringen var knust da han i fjor ble nummer to i den omstridte serien. Denne gangen måtte han vinne.

- Jeg følte meg så uferdig sist, og tenkte der og da at det ikke føltes som det var verdt det. Derfor betydde seieren alt nå, sier «Paradise»-kongen til VG Nett.

VGTV: Se hele TV-Ekstra-sendingen fra «Paradise Hotel»-finalen 

Madelen skyter inn:

- Det hadde alt å si for meg også. Hadde jeg ikke vunnet, så ville jeg angret på at jeg ble med på «Paradise Hotel». Selv om jeg ikke tenkte sånn mens det sto på, så gjør jeg det i ettertid. Når jeg nå blir stemplet «Paradise»-Madelen for hele Norge, så er det kun seieren som gjør at det er verdt det, mener Kristiansands-jenta, som likevel presiserer at hun står for alt hun sa og gjorde under innspillingen.

Avslørt i juks

De to var aldri i tvil om at Niklas og Madelen skulle dele pengepremien på 300.000 kroner eller stikke av med hele potten selv.

SØRGER IKKe: Kim Høgås Hansen (21) kom helt til finalen, men ble avslørt som juksemaker. Han er ikke bitter over at seieren glapp. Foto: TV3
SØRGER IKKe: Kim Høgås Hansen (21) kom helt til finalen, men ble avslørt som juksemaker. Han er ikke bitter over at seieren glapp. Foto: TV3

- Vi sto sammen om dette. Ingen av oss ville snyte den andre for premien, forklarer realitykjendisene, som var romkamerater de seks siste ukene på paradishotellet i Mexico.

Det ble et dramatisk oppgjør i finalen. Kim Høgås Hansen (21) ble helt på tampen avslørt i juks og dermed kastet av juryen. Dermed fikk Mikael «Micke» Johnsson (22) en ny sjanse sammen med Kims partner, Heidi Stueflotten (21).

Bryr seg ikke

Kim tar ikke avsløringen tungt.

- Det gjør meg ingenting. Jeg tenker ikke sånn. Det er snakk om «Paradise Hotel», ikke verdens undergang. Er det noe sted man kan bryte allianser, så er det på «Paradise Hotel», forklarer han til VG Nett.

- Egentlig hadde jeg glemt jukset, men da det kom opp i finalen, så ønsket jeg ikke å stå igjen som vinner. Jeg kunne ikke brydd meg mindre om pengene. Jeg meldte meg på fordi jeg ville ha en syk opplevelse, og det fikk jeg. Sånt skjer når man pusher grenser, og jeg er ikke bitter.

KNIRKET LITT: Niklas og Madelen var ikke perlevenner hele tiden, men de delte rom og sto sammen de siste seks ukene. Foto: TV3
KNIRKET LITT: Niklas og Madelen var ikke perlevenner hele tiden, men de delte rom og sto sammen de siste seks ukene. Foto: TV3

Niklas og Madelen sier de fikk sjokk da Kim ble diskvalifisert i finalen.

- Det var så trist! Vi hadde jo sett på ham som en like verdig vinner som oss. Men det hadde vært enda kjipere hvis han hadde vunnet og det først etterpå hadde blitt kjent at han hadde jukset, mener vinnerparet.

Angrer

Da Niklas fikk tilbud fra TV3 om å bli med for andre året på rad, nølte han.

- Jeg var redd jeg kunne få et rykte, og det har jeg nok fått. Om det vil slå tilbake på meg, vil tiden vise. Da jeg hadde latt meg overtale til å bli med, følte jeg at det var visse forventninger å leve opp til. Jeg visste at TV-kanalen så på meg som en god underholder, så jeg prøvde derfor å gjøre enda mer ut av meg selv denne gangen, sier Niklas.

Noe av det som skjedde inne på hotellet, skulle han gjerne hatt ugjort. De mange sex-sprellene er ikke det verste for 26-åringen.

- Det verste var at jeg utleverte så mange private ting, deriblant alt jeg sa om sex-livet mitt. Alt var ikke sant engang, forteller Niklas, som også ikke skjønner hvorfor han havnet i så mange hete klinescener med andre gutter.

ANGRER PÅ NOE: Niklas følte at han utleverte seg selv for mye på hotellet. Foto: TV3
ANGRER PÅ NOE: Niklas følte at han utleverte seg selv for mye på hotellet. Foto: TV3

- Egentlig er jeg ikke sånn, så jeg angrer litt på det. Jeg er to hundre prosent hetero, forklarer Niklas, som skylder på utagerende drikkeleker.

- Ligger ikke rundt

Likevel følte verken Niklas eller Madelen at det var drikkepress eller sexpress på hotellet.

- Baren ble stengt hver gang noen ble altfor fulle. Og vi passet på hverandre. Det er bare klippingen av programmet som gir inntrykk av at det var mer drikking enn det var, mener de to.

I motsetning til Niklas styrte Madelen unna TV-sex. Det er hun glad for.

- Jeg er ikke sånn som ligger rundt. Det har vært ille nok å se seg selv full på TV, og det er fælt å se meg selv kline. Bortsett fra det, har det ikke vært ille å se på serien i ettertid, mener sørlandsjenta.

Selv om Madelen og Niklas håvet inn TV-seieren sammen, så har ikke de to så mye kontakt i dag. Med unntak av litt klining i starten, var det aldri snakk om romantikk dem to imellom.

- Vi er gode venner, og snorkekranglingen er tilbakelagt. Når vi bor så langt fra hverandre som det vi gjør, så er det ikke så lett å treffes. Det blir mest Facebook-kontakt, forteller de.

Artikkelen fortsetter under bildet.

IKKE TV-SEX: Madelen dampet opp TV-skjermen et par ganger, men hun styrte unna sex. Foto: TV3
IKKE TV-SEX: Madelen dampet opp TV-skjermen et par ganger, men hun styrte unna sex. Foto: TV3

Selv om både Niklas og Madelen gjerne kunne vært hele innspillingen foruten dersom de ikke hadde endt opp med å vinne, føler begge to at de har blitt rikere på erfaringer.

- Jeg føler meg sterkere som person, mener Niklas.

Etter fjorårets TV-innspilling ble han svært utbrent og pådro seg en alvorlig virusinfeksjon.

- Det var ikke selve innspillingen som gjorde meg syk, men det at jeg holdt så høyt tempo etterpå. Denne gangen er jeg flinkere til å prioritere, mener 26-åringen.

Madelen forklarer at hun har blitt mer tolerant.

- Jeg har lært å godta andre mennesker som den de er, sier hun.

Vil ha mer TV

Både Niklas og Madelen drømmer om å få jobbe mer med TV, selv om begge nå er glad for at «Paradise Hotel» er over.

- Jeg blir ikke med i runde tre av «Paradise». Såpass smart er jeg. Jeg har bevist for hele landet hvordan jeg kan feste, og hva slags dype hemmeligheter jeg har. Men får jeg tilbud om en gjesterolle, så sier jeg ikke nei, flirer 26-åringen og legger til at han håper å få nye TV-tilbud.

For Madelen, som tidligere har studert media, er drømmen å bli programleder på TV.

- Det frister veldig. Men det må være seriøse oppdrag. Det er kun det som er aktuelt hvis man ønsker å nå langt, mener 20-åringen, som til daglig er montérytter og bruker all tid på hester.

Savner kjærester

Både Niklas og Madelen er single og innrømmer at de ønsker seg kjærester.

- Men det er vanskelig å finne den rette, konkluderer realitykjendisene.

Mens Madelen har bestemt at premiepengene skal gå til ny bilmotor og studier, skal Niklas, som jobber som selger, spare alt.

- Og noe vil jeg donere. Jeg er så dårlig med penger at jeg vil be mamma, som jobber i bank, om å sette pengene på en hemmelig konto, ler han.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

FÅ NYHETER PÅ FACEBOOK 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV