Hovedinnhold

Pilgaard: - Skal dele resten av livet med Mari

FORPLIKTET, IKKE FORLOVET: Mari Haugersveen (28) og Petter Pilgaard (31). Foto: TV 2
FORPLIKTET, IKKE FORLOVET: Mari Haugersveen (28) og Petter Pilgaard (31). Foto: TV 2
(VG Nett) Petter Pilgaard har kjøpt ring og forpliktet seg til Mari Haugersveen. Men ordet forlovelse vil han ikke bruke.

Denne saken handler om:

- Jeg har forpliktet meg og kjøpt forpliktelsesring, forteller Petter Pilgaard.

Det er i siste episode av «Petter elsker Mari» på TV 2 at reality-kongen overrasker kjæresten Mari Haugersveen. På en romantisk tur til Paris varter Pilgaard opp med frokost på sengen - og gjemt under en serviett lå det en halv karats diamantring til kjæresten.

- Det var veldig romantisk til oss å være, vi er jo ikke romantiske i det hele tatt. Han ga meg ringen og sa veldig mange fine ting, sier Mari Haugersveen.

- Men hva betyr det egentlig å ha kjøpt en forpliktelsesring, Petter Piilgaard?

- Det betyr at jeg har forpliktet meg til Mari og at vi skal dele resten av livet sammen. Så da kjøpte jeg et lite symbol på det, en ring som viser at jeg forplikter meg, sier Pilgaard som forsikrer alle om at han er hundre prosent seriøs denne gangen.
Mari Haugersveen bærer over med kjærestens ordkløyveri - hun kjenner ham etter hvert ganske godt.

- Petter trenger litt tid til å fordøye ting. Det er ikke noen forskjell egentlig, de fleste vil vel kalle det en forlovelse. Men dette er hans måte å ta det forsiktig for sin egen del. Det er noen ord han synes er skumle!

VISER FRAM RINGEN: Mari Haugersveen med ringen Petter Pilgaard ga som en tegn på sin forpliktelse. Foto: TV 2
VISER FRAM RINGEN: Mari Haugersveen med ringen Petter Pilgaard ga som en tegn på sin forpliktelse. Foto: TV 2

Noen konkrete planer om giftermål har ikke Petter riktig ennå.

- Nei, vi er langt i fra å sette noen bryllupsdag. Men hun fortjente et bevis på at det er henne jeg har lyst til å dele livet med.

Mari på sin side er ganske tålmodig, men hun venter ikke evig på frieriet fra Bærumskaren.

- Vi trenger ikke gifte oss i år, eller neste år, men jeg har ikke lyst til å være en gammel brud. Så etter den tid synes jeg vi bør begynne å tenke voldsomt hardt på det!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys