Hovedinnhold

Paradise-Maren: - Derfor fremstår jeg som sexfiksert, kåt og gal

Realitydeltakeren om: ** Fremstillingen på TV ** Reaksjonene ** Fremtiden

KLINER TIL: Maren Edvardsen Kallhovd mener selv hun fremstår som «verdens kåteste vesen» i «Paradise Hotel». Her kliner hun med realitykollega Kim. Bildet er hentet fra torsdagens episode. Foto: TV 3
KLINER TIL: Maren Edvardsen Kallhovd mener selv hun fremstår som «verdens kåteste vesen» i «Paradise Hotel». Her kliner hun med realitykollega Kim. Bildet er hentet fra torsdagens episode. Foto: TV 3
(VG Nett) «Paradise Hotel»-deltaker Maren Edvardsen Kallhovd (21) mener hun fremstilles som «verdens kåteste vesen» på TV. - Langt fra virkeligheten, mener hun.

Denne saken handler om:

Allerede første kvelden hadde 21-åringen sengekos med en av de andre deltakerne på realityhotellet.

Denne uken topper det seg med jenteklining med to andre deltakere, klining i undertøyet og utspill om at hun savner å ha sex.

Onsdag 14.30 er det nettmøte med programleder Triana Iglesias. Send inn dine spørsmål her !

- Det blir fremstilt som jeg er verdens kåteste vesen, medgir Kallhovd overfor VG Nett og fortsetter:

- Men jeg er ikke det. Jeg har ikke noe særlig sexliv til vanlig, men hvis vi har en samtale om sex, er jeg veldig åpen.

VGTV: Paradise-Maren om de hete scenene i sesongpremieren 

- Hvilke reaksjoner får du fra venner og andre på hvordan du fremstår på TV?

- Jeg får bare positive tilbakemeldinger. På byen kommer folk og spør om jeg skal være med dem hjem, men det er ikke sånn man sjekker opp meg. Jeg hadde aldri tatt med meg noen hjem på den måten, verken før eller etter Paradise, sier hun, og understreker at hun ikke har noen problemer med å se seg selv på TV.

- Jeg synes bare det er morsomt å se på, legger hun til.

Ler av sex-fokuset

- Hva tenker du om fokuset du har fått?

- Jeg bare ler av det. Det er bare morsomt hvis folk kan le av det i hverdagen, hvis de ikke har noe annet å snakke om.

21-åringen føler likevel ikke hun blir fremstilt på feil måte, selv om hun føler fokuset er ensidig. Noe av skylden for det, legger hun på produksjonsselskapets føringer om samtaleemner.

KLINTE TIL 2: I mandagens episode klinte Maren med Madelen. Foto: TV 3.
KLINTE TIL 2: I mandagens episode klinte Maren med Madelen. Foto: TV 3.

- Folk tror jeg er veldig sexfiksert, kåt og gal. Jeg er ikke det til vanlig, men siden de bare ser den siden av meg, tror de det. Det er sant at det går veldig mye i sexprat på Paradise. Sex og taktikk. Man får ikke prate om alle ting, så vi prater om det vi har felles. Derfor blir det veldig mye av det, sier Oslo-jenta.

Les også: «Paradise»-Maren angret på sengekos - sendte Mats hjem 

- Blir dere bedt om å prate om sex?

- Vi får ikke beskjed om å snakke om sex, men vi får bare lov til å prate om det som er på hotellet og menneskene som er der. Man går fort tom for samtaleemner, og sex er det man har felles. Det blir mye prat og tulling, og det meste er kødd, sier Kallhovd.

Skjønner ikke at folk reagerer

- Når du nå fremstår som du gjør på skjermen, hvilke tanker gjør du deg rundt fremtiden din og hvordan folk vil reagere?

- Der inne er det en spesiell setting, og det blir veldig vanskelig å forklare. Men de tingene vi sier der inne er ikke verre enn det andre sier, bare at det kommer på TV. Jeg skjønner ikke at det skal blusses opp så mye, for det er sånn alle gjør, sier realitydeltakeren.

- Men TV er jo et veldig sterkt medium, og folk er ikke vant til å se sånt på TV ...

- Det begynner å bli en stund siden noen hadde sex på TV for første gang. Sex er helt naturlig og alle har sex, så jeg skjønner ikke hvorfor folk reagerer på det. Jeg skjønner at det ikke er normalt å ha det offentlig, men der inne er vi ikke offentlige. For oss er vi private der inne. Du blir stengt inne i et hus, på en måte, og har en trang til å være deg selv. Alle snakker om sånt og gjør sånne ting, sier Kallhovd.

Sjenert og følsom

21-åringen forteller at hun egentlig ikke er spesielt opptatt av sex, og at hun aldri ville tatt med seg en mann hjem fra byen for en one night stand.

- Hvis jeg har sex med noen, er det med noen jeg holder på med eller er sammen med. Jeg er ikke kåt av meg i det hele tatt, jeg er ikke en kåt person. Og jeg er ikke veldig opptatt av sex når det kommer til stykket. Men hvis jeg først snakker om det, er jeg veldig åpen og direkte om det, sier hun.

Hun omtaler også seg selv som sjenert og følsom, når hun ikke er sammen med gode venner.

- Jeg er jo drøy når jeg er med mine venner, men jeg snakker ikke om det 24/7. Til vanlig, i jobbsammenheng eller offentlig, er jeg ikke så drøy, og jeg er egentlig ganske sjenert og følsom person. Og for å være ærlig - jeg fullfører aldri, men jeg liker å være morojenta. Jeg tror mange som ikke kjenner meg blir veldig sjokkert, men de som kjenner meg, blir det ikke, sier hun.

Les flere TV-saker på vg.no/rampelys .

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV