Hovedinnhold

«Paradise»-Niklas gjør comeback Vindel med TV-plan: - Jeg vil ta hevn

MEXICOMEBACK: Niklas Vindel ble spurt av TV3 om å være med i «Paradise Hotel» igjen. Her sammen med programleder, Triana Iglesias. Foto: TV3
MEXICOMEBACK: Niklas Vindel ble spurt av TV3 om å være med i «Paradise Hotel» igjen. Her sammen med programleder, Triana Iglesias. Foto: TV3
(VG Nett) Niklas Vindel (25) kom på annenplass i «Paradise Hotel» i fjor. Nå går han for seier.

Denne saken handler om:

I løpet av denne sesongen sjekker Vindel inn igjen som en av deltagerne i realityserien på TV3.

VGTV: - Må holde meg fast 

- Grunnen til at jeg er med igjen, er fordi jeg vil ta hevn fra i fjor. Nå skal jeg vinne hele dritten, sier Niklas på telefon fra Mexico.

- Dummeste du gjør

Han ble kun slått av Carl Eliassen og glamourmodellen Tine Helene Valle i fjorårets finale, noe som ergrer ham fortsatt. Vindel var nemlig partner med Valle i en lengre periode av serien.

VGTV: - Greit å sove alene 

- I år har jeg ikke tenkt å involvere meg med noen jenter. Det å få følelser for noen inne på hotellet er det dummeste du gjør. Nå skal jeg bare ha det gøy, sier Vindel.

- Har du hatt sex inne på hotellet?

- Hehe. Det får jeg ikke lov til å si noe om. Men jeg kan love at det kommer til å skje mye morsomt, ler 25-åringen.

Tøffere i år

Han beskriver årets deltagere som mer oppegående enn de han konkurrerte mot i fjor - og innrømmer at «spillet» om førsteplassen er blitt tøffere i år.

- Deltagerne i år er både smartere og mer oppegående. Det er også mye mer taktikk, avslører Vindel som til daglig bor i Drammen.

I fjor avslørte den profilerte realitydeltageren at han «drakk bort» 15 kilo muskler inne på «Paradise Hotel». Derfor er det en litt mindre muskuløs utgave av Vindel som nå sjekker inn på sexhotellet igjen.

- Jeg ser bra ut i år også. Men ettersom jeg ikke har så mye muskler, så har jeg nok en litt mer normal kropp denne gangen, sier Vindel.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV