Hovedinnhold

Se Rihannas frekke feriebilder

TRENINGSTØY: Superstjernens treningstøy var langt fra kjedelig da hun i dag la ut disse bildene av seg selv fra Hawaii. Foto: Twitter
TRENINGSTØY: Superstjernens treningstøy var langt fra kjedelig da hun i dag la ut disse bildene av seg selv fra Hawaii. Foto: Twitter
(VG Nett) Rihanna (23) har lagt ut en rekke bilder av seg selv på nettet kun iført en liten, hvit bikini.

Denne saken handler om:

«Haha, kom å ta på denne, Khloe Kardashian», twitret superstjernen, og la ved et bilde av seg selv kun iført en liten, hvit bikini. Bildet ble tatt på ferie i Hawaii i dag.

Senere la hun ut en serie i samme «antrekk» hvor hun er sammen med vennene sine. På et av bildene slenger hun et slengkyss samtidig som hun viser frem kroppen. Den utagerende popstjernen går for å være en av verdens mest sexy popstjerner.

Popartisten er derimot kjent for å opptre på scenen i lakk og lær, i sexy latekskostymer, korte miniskjørt og med pisk. Denne dominante bad ass-stilen og bikiniposerende popbaben har paradoksalt nok vunnet gehør i feministmiljøet.

- Hun viser at hun har kontrollen og bestemmer ting på sine egne premisser. Det er ingen menn som skal sitte bak og styre i spakene. Hun er tøff og bevisst på hva hun formidler. Ingen skal komme og fortelle henne at hun ikke skal kunne gå i korte miniskjørt, har redaktør Hilde Holta-Lysell i feministfanzine A Doll's House, tidligere sagt til VG.

Les også: Rihanna viste frem puppepiercing

Den britiske avisen The Sun melder at Rihanna dro til Hawaii for å komme seg bort fra ekskjæresten Chris Brown, som det lenge har vært spekulert i om hun igjen holder på å bli sammen med. På samme ferietur har også Rihanna vært avbildet med en jointlignende sigarett, og bildene har gått verden rundt.

«Kush rullet, glasset er fullt. Jeg liker de bedre tingene i livet», twitret Rihanna.

Kush er en marihuanasort.

Les også: Rihanna og Brown møter hverandre i skjul

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys