Hovedinnhold

Nå kan du kle deg som en popstjerne

SELGER UNNA: Mira Craig står selv bak disken på loppemarkedet denne helgen. Foto: Jan Petter Lynau, VG
SELGER UNNA: Mira Craig står selv bak disken på loppemarkedet denne helgen. Foto: Jan Petter Lynau, VG
(VG Nett) Mira Craig dumper klærne sine på loppis. Artisten selger hekletopper, smykker og gravidklær. Til og med menn skal kunne sikre seg en godbit.

Mira Craig har tydeligvis hatt opprydning i garderoben. Til helgen selger hun flere av sine mer eller mindre kjente antrekk fra musikkarieren. En mye omtalt hekletopp skal være blant de mest eksklusive plaggene som selges.

- Jeg er ganske lett å prute med. Men ofte setter jeg prisene så lavt at ingen gidder å prute. Jeg sier «40 spenn» også kaster de pengene på meg og løper, sier Mira Craig og ler.

Håper å tjene penger

Det er under kultur & markedsdagene på Grünerløkka den norsk-amerikanske artisten arrangerer loppemarkedet. Mange av plaggene har Craig designet selv.

- Nå skal jeg jo for eksempel selge gravidklærne mine, og babyklær som har blitt for små for. Men det blir også klær for unge, eldre og for menn. Jeg håper jo selvfølgelig å tjene inn litt penger på det også, sier hun.

DEN LILLE SORTE: Her er Mira Craig under innspilling av en musikkvideo. Det er usikkert om dette antrekket havner på loppis. Foto: Per Heimly
DEN LILLE SORTE: Her er Mira Craig under innspilling av en musikkvideo. Det er usikkert om dette antrekket havner på loppis. Foto: Per Heimly

Fornøyd med «40 spenn»

Hun selger også en rekke sko, bøker fra inn- og utland samt produkter innen make-up, skjønnhet, stylingeffekter og mye mer.

- Jeg har brukt to omganger på loftet nå for å finne ting, og har allerede funnet mye jeg vil selge. Men prisene tar jeg litt på sparket. Den prisen jeg sa flest ganger sist var «40 spenn», sier hun og fortsetter:

- Det jeg elsker med loppemarked er at du kan finne noe som andre mener er skrot, men som var akkurat det du ville ha. Jeg er avhengig av loppemarked, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys