Hovedinnhold

Jenny Skavlan gifter seg

Nå får hun ring på «Fingern»

GIFTEKLARE: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad har vært kjærester i snart fire år. Her på Oslo Fashion Week i februar i år. Foto: Foto: Hanne Erøy / www.fashionistainoslo.com
GIFTEKLARE: Jenny Skavlan og Thomas Gullestad har vært kjærester i snart fire år. Her på Oslo Fashion Week i februar i år. Foto: Foto: Hanne Erøy / www.fashionistainoslo.com
(VG Nett) Thomas «Fingern» Gullestad (31) har fridd til Jenny Skavlan (25) og fått ja.

VG kjenner til at Thomas Gullestad fridde til Jenny Skavlan for omtrent en uke siden - og fikk ja.

Skavlan ble sammen med den tidligere Klovner i kamp-musikeren våren 2008, etter at de hadde vært venner en god stund. I fjor sommer ble de samboere i hans leilighet i Oslo sentrum, hvor de pusser opp en loftsetasje. Nå skal de altså gifte seg.

Etter det VG Nett kjenner til er det foreløpig ikke satt noen dato for bryllupet.

Paret ønsker ikke å kommentere saken overfor VG.

For tiden er begge to aktuelle som programledere i hvert sitt TV-program. Skavlan leder NRK3-programmet «Tweet4tweet» om sosiale medier, mens forloveden hadde premiere på det nye TV 3-programmet «Onkel Amerika» sammen med kameraten Espen «Dansken» Selvig forrige uke.

De har også spilt i samme film - «Tomme tønner 2» fra 2011.

I februar i fjor sa Skavlan følgende til VG om framtid og giftermål.

- Vi er ikke forlovet, og har ikke planlagt å gifte oss, men jeg håper jo virkelig at det blir oss to. Jeg er redd for å miste Thomas, uten at det finnes noen signaler på det akkurat nå. Det er en grusom tanke, sa 25-åringen.

Gullestad parerte enkelt:

- Jenny er verdens beste dame. Selvfølgelig skal det være oss to, sa 31-åringen til VG.

Skavlan har også tidligere snakket om det gode forholdet mellom de to programlederne.

- Vi har veldig fin balanse. Det skyldes nok at vi begge har spennende yrker, slik at vi har mye å snakke om, har hun sagt til Seher.no.

Les flere saker på vg.no/rampelys .

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV