Hovedinnhold

Charlotte Thorstvedt ansetter lillebroren: - Hun er en veldig snill sjef

SØSKENKJÆRLIGHET: Charlotte Thorstvedt har hanket inn lillebroren Alexander til det nye musikknettstedet hun er redaktør for. - Vi har veldig lik musikksmak, sier hun. Foto: Nils Bjåland/VG
SØSKENKJÆRLIGHET: Charlotte Thorstvedt har hanket inn lillebroren Alexander til det nye musikknettstedet hun er redaktør for. - Vi har veldig lik musikksmak, sier hun. Foto: Nils Bjåland/VG
(VG Nett) Charlotte Thorstvedt (25) og lillebroren Alexander (19) er søsken og bestevenner. Nå blir de også arbeidskolleger.

I dag blir det klart at Charlotte er redaktør for det nye musikknettstedet hissig.no. Med seg har hun blant annet fått lillebroren Alexander.

- Charlotte er en veldig snill sjef. Vi har i alle fall ikke kranglet om noe ennå, sier 19-åringen til VG.

Han flyttet fra Stavanger til Oslo denne uken for å studere musikkdesign på NKF, og synes det er hyggelig å kunne jobbe deltid sammen med storesøsteren.

- Vi har veldig lik musikksmak, og liker mye av de samme artistene. Dessuten har jeg også vært litt DJ, så vi deler de samme interessene der, sier han.

Trenger ikke sjefe

Charlotte beskriver lillebroren som en god venn, og innrømmer at hun gjennom hele oppveksten har gitt ham mange musikktips.

- Men nå i de siste årene, har han foreslått mange nye plater og band til meg også, smiler Charlotte.

- Hvordan blir det å være sjef over sin egen lillebror?

- Han er en stjernejournalist, og superflink til å skrive, så det kommer til å gå kjempebra. Jeg behøver ikke å være sjefete overfor ham, sier hun.

I tillegg til å være redaktør vil storesøster Thorstvedt også fungere som journalist og videoreporter for det nye musikknettstedet.

Dermed får hun bruk for erfaringen hun fikk som den første norske MTV-programlederen for flere år siden.

- Jeg har virkelig savnet MTV-jobben, så det passer perfekt. Jeg elsker å være videoreporter, så det har vært noe av det beste med dette prosjektet, sier Thorstvedt.

Startkapital

Hun forteller videre at nettstedet har knyttet til seg et titalls frilansfotografer, som alle kommer til å jobbe fra sin egen base. Foreløpig har de ikke noe felles kontor.

- Hvor kommer startkapitalen fra?

- Vi har et av Norges største designbyråer «Gosu Design» i ryggen. De har vært essensielle når det gjelder utvikling av websidene og andre utgifter, sier hun.

- Har dere gått inn med en viss sum hver?

- Jeg snakker ikke om noen av de tingene. Det viktige for meg er at det alltid har vært en drøm å starte noe helt eget, og takket være de flinke folkene jeg samarbeider med som virkelig er en gjeng med ja-mennesker, sier hun.

Det siste året har Thorstvedt tatt en mastergrad i sosialantropologi i London. I sommer skal hun skrive ferdig masteroppgaven samtidig som hun har jobbet med å gjøre alt klart for hissig.no-lanseringen. Hun har også feriert på partyøya Ibiza.

- Jeg liker å gjøre mye på en gang. Å starte et slikt musikknettsted er noe jeg har drømt om i mange år, men først nå har vi kommet skikkelig i gang, sier hun.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys