Hovedinnhold

Jessica Simpson vil føde i leopardkjole

LIKER LEOPARD: Jessica Simpson elsker leopard-trykk og sier ikke nei til å føde i en kjole med det dyriske mønsteret. Foto: Wenn.com
LIKER LEOPARD: Jessica Simpson elsker leopard-trykk og sier ikke nei til å føde i en kjole med det dyriske mønsteret. Foto: Wenn.com
Høygravide Jessica Simpson (31) drømmer om å føde sitt første barn i leopardkjole og luksusstiletter.

Denne saken handler om:

Den blonde stjernen har ennå ikke avslørt nøyaktig når hun har termin, men etter bildene å dømme er det neppe lenge til hun blir mor for første gang.

BAKGRUNN:  Høygravide Jessica Simpson: - Klar for å få tilbake kroppen min

Og når det skjer, har ikke Jessica planer om å ha på seg den klassiske sykehusskjorten. Hun twitret nylig nemlig om at hun har startet jakten på det perfekte fødeantrekket - en kaftan med leopardtrykk.

«Våknet akkurat fra en drøm om at jeg brukte en leopardkaftan på sykehuset. Fantastisk! Nå må jeg ut og finne en!» twitret den amerikanske artisten.

Simpson har tidligere erklært seg selv avhengig av lukusmerket Luoisv Vuittons reisevesker og kofferter og har også sagt til US Weekly at hun aller helst vil føde i sine favorittsko med skyhøye hæler fra YSL. Det ser imidlertid ut til å måtte bli med drømmen - legen til Simpson ga henne nemlig streng beskjed om at hun måtte ut av stilettene før fødselen, forklarte hun til US Weekly.

Inntil videre beholder hun imidlertid de høyhælede skoene, noe hun blant annet viste under baby-festen hun holdt nylig. Hun går dermed bokstavelig talt i fotsporene til forballfrue og fashionista Victoria Beckham (37), som også nektet å gi slipp på stilettene da hun var gravid.

Skal man tro artisten selv blir det heller ikke lenge til vi får se en mini-Jessica trippe rundt i moteriktig skotøy.

- Jeg kommer til å skvette til hvis hun ber meg om et par Nike-sko i stedet for Christian Louboutin-stiletter, har hun uttalt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys