Hovedinnhold

Maria gjør «Skal vi danse»-comeback

TILBAKE PÅ DANSEGULVET: Maria Haukaas Mittet kommer tilbake til «Skal vi danse» på lørdag. Foto: Scanpix
TILBAKE PÅ DANSEGULVET: Maria Haukaas Mittet kommer tilbake til «Skal vi danse» på lørdag. Foto: Scanpix
(VG Nett) Maria Haukaas Mittet gjør nå comeback i «Skal vi danse» på TV 2.

Denne saken handler om:

Tidligere i dag ble det kjent at Cecilie Skog har så store smerter at hun trekker seg fra TV 2-programmet «Skal vi danse».

- Det er veldig, veldig trist. Men jeg kan ikke fortsette på grunn av helsemessige årsaker, sa Cecilie til VG Nett tidligere i dag.

Nå melder TV 2 at Maria Haukaas Mittet og hennes dansepartner Asmund Grinaker, som egentlig ble stemt ut på lørdag, vil ta den ledige plassen i neste program.

Hun forteller at hun er lei seg på Cecilie Skog og hennes dansepartner Tobias Karlsson sine vegne, men hun er naturlig nok også glad for å få en ny mulighet til å danse for dommerne og det norske folk.

- Vi har fått en uke til i dansehimmelen. Vi hadde sett utrolig mye frem til gruppedansen, og å få danse Paso Doble. Nå får vi lov til det, sier Maria Haukaas Mittet til TV2.no.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV