Hovedinnhold

Cecilie trekker seg fra «Skal vi danse»

GIR SEG: Cecilie Skog og Tobias Karlsson setter punktum for dansen. Foto: Scanpix
GIR SEG: Cecilie Skog og Tobias Karlsson setter punktum for dansen. Foto: Scanpix
(VG Nett) Cecilie Skog (36) har så store smerter at hun ikke orker å gå løs på en ny uke i «Skal vi danse».

Cecilie har gjennomført to intense uker med trening og to direktesendinger til tross for at hun brakk to ribben under øvelsene for to uker siden. Men nå er det stopp. Cecilie trekker seg.

- Veldig trist

- Det er veldig, veldig trist. Men jeg kan ikke fortsette på grunn av helsemessige årsaker, forklarer Cecilie til VG Nett.

- Jeg har så vondt i disse to ribbena, og jeg blir ikke bedre av å trene opptil åtte timer hver dag. Nå må jeg tenke på helsa først, sier eventyreren fra Ålesund.

36-åringen forklarer at hun er fryktelig sliten av smertene, og at hun har vært nødt til å bruke svært sterke medisiner for å klare å gjennomføre programmet.

- Meningsløst

- Det blir bare meningsløst. Det føles ikke bra lenger, sier Cecilie, som sammen med dansepartner Tobias Karlsson har vært blant TV-seernes favoritter. Til tross for at dommerne ikke har rangert paret høyt under konkurransene, har Cecilie og Tobias kommet seg gjennom hver utstemming.

Ikke på grunn av Fløysvik

Lørdag måtte dommerfavoritten Maria Haukaas Mittet  se seg slått etter dommen fra TV-seerne. Det fikk dommer Tor Fløysvik til å rase mot TV-seerne , som han mente stemte feil.

Det at Cecilie nå trekker seg, har ingenting med Fløysviks utspill å gjøre, forteller hun.

- Jeg er bare så sliten av å late som jeg ikke har vondt. Derfor orker jeg heller ikke å gå løs på enda en uke. Jeg har stor arbeidsmoral og har tenkt hver gang at jeg skal gjennomføre selv om jeg er syk. Og hver gang har jeg blitt stemt videre, sier Cecilie.

Takker TV-seerne

Hun presiserer at hun er svært takknemlig for all støtten fra TV-seerne.

- Det varmer på en kald, tidlig vinterdag, sier 36-åringen.

Hun kommer til å savne dansepartneren.

- Det har vært så hyggelig å danse med Tobias. Han er fantastisk å være sammen med. Han har støttet meg så utrolig i disse to ukene. Men han er også enig i avgjørelsen, sier Cecilie til VG Nett.

Hun legger til at «nå får de som er friske og raske sørge for underholdningen på lørdagskvelden».

Hastemøte

Det har skjedd én gang tidligere at en deltager har måttet trekke seg fra «Skal vi danse». Sigurd Sollien trakk seg i september 2008 etter å ha pådratt seg en muskelskade under en direktesending .

TV 2 sitter i hastemøte nå for å finne ut hvordan de skal løse dette. Én mulighet kan være at Maria, som er den sist utstemte, får tilbud om å komme inn igjen. Hjemsendte Jenny Skavlan fikk tilbud om å komme inn igjen i 2008, men takket nei.

- Vi vet ikke hvordan vi skal få dette til å gå opp. Det kan være flere løsninger, sier pressekontakt i TV 2, Unn Grethe Berge, til VG Nett.

Førstkommende lørdag blir det et nytt opplegg under direktesendingen, hvor parene skal danse mot hverandre. Alle parene danser også to ganger hver. Derfor vil det være ett par i manko dersom ingen erstatter Cecilie og Tobias.

FLERE NYHETER PÅ RAMPELYS 

Få underholdningsnyheter på Facebook 

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV