Hovedinnhold

Skandalerealitydeltakere smadret hotellrom

(VG Nett) Det gikk hardt for seg da Kanal 5 spanderte sprit på deltakerne i «Kungarna av Tylösand».

Denne saken handler om:

- Det ble litt mye fyll, sier en av deltakerne, James Safari, til Aftonbladet.

Neste uke er det premiere på den omstridte svenske realityserien «Kungarna av Tylösand», og allerede før premieren har TV-serien skapt en rekke overskrifter.

Les også:Ny svensk serie skal overgå «Paradise Hotel»

I serien skal åtte svenske ungdommer bo under samme tak en hel sommer. De skal arbeide på en surfebutikk, samtidig som de bruker kveldene til å feste vilt. Serien har skapt debatt fordi både sex og kjønnsorganer blir vist for åpent kamera.

Mandag denne uken var deltakerne samlet til pressedag i Stockholm. Etterpå ble deltakerne påspandert gratis øl, sprit og sjampanje. Ifølge Aftonbladet endte det med en sexorgie og et smadret hotellrom.

Les også:Norske TV-topper vil ikke ha skandaleserie

Minibaren på hotellrommet ble også tømt, og sammen med betal-TV-filmene som ble bestilt skal regningen ha kommet på 2900 kroner.

- Den smellen må jeg ta. Det er trist når noen får eiendommen sin ødelagt. Jeg vil si unnskyld til hotellet, sier Safari.

Kanal 5 sier de skal gjøre det de kan for å gjøre opp for seg.

- Jeg vet ikke hva som skjedde på rommet, men det er beklagelig at det ble problemer for hotellet. Vi skal løse dette på best mulig måte, sier pressesjef Dan Panas i Kanal 5 til Aftonbladet.

Les flere nyheter på Rampelys-forsiden
Følg Rampelys på Facebook

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV