Hovedinnhold

Kokkekjendis i ramsalt familiefarse

Gordon Ramsay har satt sinnene i kok

SPRØ KOKKEKRANGEL: Gordon Ramsay og kona Tana har en vond, offentlig krangel gående med hennes foreldre. Foto: PA Photos.
SPRØ KOKKEKRANGEL: Gordon Ramsay og kona Tana har en vond, offentlig krangel gående med hennes foreldre. Foto: PA Photos.
(VG Nett) Etter at Gordon Ramsay sparket svigerfaren har familiekrangelen est ut. Nå serverer kjendiskokken sin side av saken i et åpent brev.

Sparkingen av svigerfaren, Chris Hutcheson, har virkelig sauset det til for kjendiskokken.

Hutcheson har kalt Ramsay et monster, mens kjendiskokken nå har kommet med siste ingrediensen til å gjøre farse-oppskriften komplett.

Tirsdag publiserte han nemlig et åpent brev i avisen London's Evening Standard, hvor han lar svigerfaren steke i sitt eget fett.

Surt forhold

«Han drev bedriften som en diktator», skriver Ramsay, og forteller videre at svigerfaren beskyldte ham for narkotikamisbruk.

Hutcheson var ansatt som sjef i Gordon Ramsay Holdings i tolv år, før han ifølge Ramsay ble så uspiselig at en avskjedigelse var uunngåelig.

Uten frykt for at flere kokker skal skape mer søl, har nå også svigermor Greta blitt med på krangelen. Hun har fyrt oppunder ved å fortelle datteren Tana, som altså er Ramsays kone, at hun må holde seg unna familien.

Bitre tårer

Det skal, ifølge Ramsays åpne brev, ha knust kona.

«Du straffer din datter og våre fire barn for alle de gale grunnene. Det er så trist. Du er en utrolig kvinne og har vært en fantastisk mor. Vær så snill, ikke slutt nå!» skriver han.

Krydderet i Ramsays familiesuppe er ryktene om at Hutcheson fikk sparken for å ha tatt opp lån på drøye 14 millioner kroner. Svigerfaren selv hevder han ikke har gjort noe galt, og sier at lånene ble betalt tilbake, skriver Nowmagazine.

Ramsay selv er kjent for å ha kruttsterke utbrudd mot sine undersåtter, blant annet gjennom TV-suksessen «Hell's Kitchen».

Les flere pikante kjendissaker på vg.no/rampelys .

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV