Hovedinnhold

«Paradise»-Niklas: - Ikke så desperat

(VG Nett) Niklas Vindel sier han har kommet over skuffelsen over å ikke vinne «Paradise Hotel».

Denne saken handler om:

- De siste dagene der så var det veldig viktig for meg å vinne. Selv om det kanskje fremstår som om jeg var mer desperat enn det jeg var. Jeg var ikke så desperat, sier Niklas Vindel til VG Nett.

VGTV:Paradise-Niklas: - Jeg unner Carl og Tine seieren

Han måtte se seg slått av Tine Valle og Carl Eliassen i kampen om seieren og 300 000 kroner.

Stor drøm

Drammenseren har i de siste episodene fremstått som svært innstilt på å vinne realityserien og har blant annet sagt at det er hans største drøm å vinne. Da det ble klart at drømmen ikke gikk i oppfyllelse, følte Vindel seg sviktet av de andre deltakerne.

- Det syntes ikke på TV, men da jeg fikk komme inn igjen sa de andre deltakerne at jeg måtte gjøre alt for å komme til finalen, for da skulle de støtte meg. Det var det noen som ikke gjorde og der og da ble jeg veldig skuffet. Men jeg unner Carl og Tine seieren, sier han.

VGTV:Paradise-vinnerne: - Vi er bare gode venner

Nå som han har fått ting på avstand ser han imidlertid at tapet ikke var så surt.

- Jeg kom egentlig over det før vi dro fra Mexico, og er fornøyd med at jeg kom så langt som jeg gjorde. Jeg kom inn igjen to dager før slutten og klarte å sikre meg finaleplass, sier Vindel.

VGDebatt:
Hva synes du om deltakerne i «Paradise Hotel»?
Diskuter her!

- Ikke så sexgal

Alt i alt mener «Paradise»-deltakeren at han er fremstilt riktig på TV, selv om det kanskje er en side av seg selv han mener er litt feil beskrevet.

- Jeg ble jo han skjørtejegeren i serien, og det er kanskje ikke helt riktig. Samtidig sa jo jentene at jeg var hyggelig og snill, sier han.

- Så du er ikke så sexgal som man har fått inntrykk av?
- Jeg er jo gutt. Men jeg er nok ikke så sexgal, sier han.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys