Hovedinnhold

Tine og Carl vant Paradise Hotel

«Paradise»-Carl: - Føler meg 50 kilo lettere

(VG Nett) Endelig kunne Tine Valle og Carl Eliassen slippe jubelen løs.

Denne saken handler om:

Flertallet av de andre deltakerne mente de to fortjente å vinne.

- Det skal bli deilig å endelig kunne fortelle folk at det er vi som har vunnet. Jeg har holdt det hemmelig veldig lenge, og nå er det som om det blir løftet bly av skuldrene mine. Jeg er 50 kilo lettere, sier Carl Elliassen til VG Nett.

VGTV:Paradise-vinnerne: - Vi er bare gode venner

Sammen med Tine Valle stakk han av med seieren i årets «Paradise Hotel»

Veldedig formål

Siden hverken Tine eller Carl slapp kulen som ville gitt dem hele pengepremien alene, kunne dermed begge slippe jubelen løs.
- På forhånd hadde jeg tenkt at jeg kom til å slippe kulen. Men når jeg sto der kunne jeg bare ikke gjøre det, sier Carl.

De to deler pengepremien på 300 000 kroner likt mellom seg.

- Jeg var nesten helt sikker på at vi ikke kom til å vinne, sier Tine, som var veldig klar for å feire at hun var 150 000 kroner rikere.

- 150 000 kroner! Jeg har aldri hatt så mye penger. Det er dritbra, sa hun etter at seieren var sikret.

Les også:Paradise-Tine: - Kjipt å være toppløs

Pengene skal ifølge Carl brukes på veldedige formål, og investeringer. Uten at han vil utdype hva de investeringene skal være.

Spenning i finalen

Tine og Carl har stått som partnere i store deler av konkurransen, og fant tonen. Så god var tonen at de hadde sex i svømmebassenget foran TV-kameraene.

- Vi er bare gode venner nå. Men jeg angrer ikke på noe jeg har gjort, sier Tine.

VGDebatt:
Hva synes du om deltakerne i «Paradise Hotel»?
Diskuter her!

Utfallet av kveldens finale var imidlertid ikke gitt. De tidligere deltakerne i konkurransen skulle stille seg ved det paret de mente fortjente å vinne, og lenge så det ut til at Niklas Vindel og Thea Bråten Christensen skulle få flest stemmer. Men da både Emil Løvstad og Torbjørn Barth valgte å stille seg ved siden av Tine og Carl, sto det plutselig likt i antall stemmer.

Var Tine og Carl verdige vinnere?Bli tilhenger av Rampelys på Facebook og diskuter her

Dermed ble det Stine Marie Lothe Svendsen som tok det avgjørende valget. Hun stilte seg bak Tine, som hun har fått svært god kontakt med i løpet av TV-seriens gang. Dermed ble det Carl og Tine som kunne juble over seier. Til stor skuffelse fra Niklas Vindel som har uttrykt at det ville være det største i livet hans om han vant realitykonkurransen.

- Jeg føler meg dolket i ryggen, sa Vindel da han skjønte at flere av de tidligere deltakerne ikke stemte på ham.

LES FLERE NYHETER PÅ RAMPELYSFORSIDEN

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys