Hovedinnhold

Aqua-Lenes sexavsløringer

(VG) Lene Nystrøm kommer med dristige avsløringer i et intervju med det engelske magasinet FMH. Her forteller hun blant annet hvordan gutta i Aqua beføler henne.

Denne saken handler om:


- De tar meg ofte på rumpa og puppene. Jeg synes det er helt OK. Jeg tenker på dem som familiemedlemmer. Jeg har vært naken foran dem flere ganger, så det plager ikke meg, sier Aqua-Lene til For Him Magazine (FHM). Men det er ikke bare gutta som klår og titter.

- Du hører kjærestene til gutta fortelle at han har en stor eller liten en, og da vil du jo gjerne sjekke om det stemmer.

Mye jobbing

Aqua-Lene er nå i København med «de danske drenge». Fredag lanserte de sitt annet album «Aquarius», som foreligger i butikken i dag. Så nå er det bare jobb, jobb, jobb, men i fjor var det tid til litt fest og fyll.

- Min fulleste natt på byen var i fjor vår. Jeg var i Paris sammen med en av mine beste venner. Jeg hadde nettopp brutt med kjæresten min.

Så jeg var klar for å gå ut og ha det moro. Vi dro til en kuul restaurant og tok noen drinker. Og så kommer Frederik, prinsen av Danmark, inn i lokalet. Vi snakker litt med ham, og tar noen drinker til. Og så går vi alle ut. Vi er helt totalt drita. Vi går tilbake til hans leilighet. Ingenting skjer, men jeg tror det var «noe» i luften, sier Lene til magasinet.

Hun avslører også at hun har møtt prins Albert, prinsen av Brunei og rapstjernen Puff Daddy. Puff Daddy, som også er kjent for forholdet til Jennifer Lopez og en skyteepisode i New York, flørtet vilt med Lene Nystrøm.

- Han prøvde seg skikkelig hardt. Men han hadde bare den verste sjekkekommentaren jeg har hørt. Han sa: «Når du går i gatene i New York kan du føle deg trygg, jente. For du går sammen med Puff Daddy». Er ikke det dårlig? Jeg motsto ham med letthet. Han er for glatt, sier Lene Nystrøm, som stadig vekk blir kontaktet av lesbiske jenter.

Ikke lesbisk

- De sier: «Du er lesbisk, men du vet det ikke ennå. Når du vet det, må du la oss få vite det!» Det er smigrende, men jeg er overbevist om at jeg ikke er lesbisk. Jeg kan kysse en jente en gang iblant, men det er ingenting i skapet.

Aqua-Lene følger for øvrig moten, og har nettopp fått piercing i høyre brystvorte.

- Det var en stor Hell's Angel-type som gjorde det i Soho. Jeg føler meg så sexy med det. Når du har små pupper, som meg, så synes jeg piercing ser ålreit ut. Men det er mer vulgært når du har store pupper.

- Jeg har dratt til en doktor for å snakke om å få silikonpupper. Men jeg tror ikke jeg gidder. Det er bedre å ha små pupper når du står på scenen og rocker.

En gang Lene Nystrøm sto på scenen, ble hun for øvrig strippet av publikum.

- Jeg ble dratt inn i folkemengden, og toppen min ble dratt av. Jeg var halvnaken og alle i publikum befølte meg, avslører den sexy stjernen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys