Hovedinnhold

- Aqua-Lene fikk nye silikon-pupper

Aqua-Lene (25) skal ha benyttet fridagene sine den siste uken til å operere inn silikon i brystene.

Denne saken handler om:

Mens guttene i bandet benyttet ferien til å slappe av, var Lene Nystrøm under kniven for å få operert inn silikon, skriver den danske avisen Ekstra Bladet.

Avisens kilder hevder at det skal være tilført 320 gram silikon til hvert bryst.

Vil ikke kommentere

- Det er mulig det er sant, men det vet jeg ikke noe om, sier Aqua-manager Nicklas Anker til VG.

Lene Nystrøm havner med dette midt inne i den pågående debatten om unge jenters ønsker om å fikse på utseendet ved hjelp av plastisk kirurgi.

På «Holmgang» på TV 2 tirsdag kveld dreide debatten seg om tenåringsjenter som truer med selvmord hvis de ikke får silikonpupper.

Mellom 25 000 og 30 000

Popstjernen fra Ramnes i Vestfold har tidligere lekt med tanken på å utvide brystene sine, og har heller ikke vært redd for å snakke om dette til pressen.

- Jeg har tatt kontakt med en lege for å snakke med ham om å få silikonbryster. Men jeg tror ikke jeg gidder. Det er bedre å ha små bryster når man står på scenen og rocker, uttalte Aqua-Lene i februarutgaven av britiske For Him Magazine.

For to dager siden reiste Aqua østover, hvor de i et par uker skal promotere «Aquarius» for asiatene. Først i Japan, så i Taiwan og Singapore.

Implantasjonen Lene skal ha skaffet seg, koster mellom 25 000 og 30 000 kroner, og gjøres under full narkose.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys