Personopplysninger

Behandlingsansvarlig, KickBack AS, innhenter ikke personlige opplysninger fra våre brukere. Vi lagrer dog informasjon som IP-adresser, hvilken programvare du benytter, hva slags enhet du bruker og eventuelt hvor du befinner deg.

Formål

Formålet er å kunne tilby så gode tjenester som mulig og vise deg mest mulig relevant innhold.

Bruk av informasjonskapsler (cookies)

KickBack AS er avhengig av å benytte informasjonskapsler, også kalt «cookies», for å kunne tilby tjenesten. Informasjonskapslene lagrer informasjon om innlogging, bevegelser på nettsiden og klikk. Tredjeparter benytter også informasjonskapsler til registrering av klikk og sporing av salg, se mer informasjon under tredjeparter.

Tredjeparter

KickBack AS benytter flere tredjeparts tjenesteleverandører for å gjøre det mulig å levere våre tjenester til deg som bruker. Disse selskapene samler også informasjon og lagrer dette. Vi oppfordrer deg til å lese gjennom disse selskapenes personvernserklæringer.

Vi benytter Google Universal Analytics for å samle besøksstatistikk. Se Googles egne sider om personvern. Flere av sidene våres har en boks som viser innhold fra vår Facebook-side. Se Facebook sine egne sider om personvern. Vi benytter MailChimp for utsendelse og administrering av nyhetsbrev. Se MailChimps egne sider om personvern.

Sporing av salg hos våre partnere gjøres av Adtraction, Tradedoubler, TradeTracker, Zanox, Skimlinks, Affiliate Window og Comission Junction. Se deres egne sider om personvern for utfyllende informasjon om hva som lagres hos disse tjenesteleverandørene.

Se forøvrig også VG sine personvernserklæring.