Hovedinnhold

Sensuell Britney

(VG Nett) Britney Spears' kommende album er spekket med sensualitet - i motsetning til sangerens eget liv for tiden.

Denne saken handler om:

21-åringen lanserer nytt popalbum i oktober - det fjerde i rekken. I et intervju med bladet Rolling Stone røper sangeren at plata i hovedsak byr på sensuelle og sexy låter.

- Selvsagt kommer det ikke en ny «Baby One More Time». Det nye albumet viser hvor jeg befinner meg akkurat nå, forklarer Britney til bladet ifølge nyhetstjenesten Ananova .

Singel

- Jeg skriver og synger nok ubevisst om sensualitet og seksualitet fordi jeg mangler nettopp det i ivet mitt, sier Britney som ikke har hatt fast kjæreste siden bruddet med pop-helten Justin Timberlake (22) for halvannet år siden.

Poserer

- Albumet er helt klart svært personlig for meg, men ikke sjokkerende avslørende. Det er lett å bli altforfor selvsentrert gjennom musikken. Jeg var kanskje det på den forrige plata mi. Denne gangen utleverer jeg ikke meg selv på samme måten, forklarer 21-åringen som i hvert fall avslører mye naken hud i bladet. Britney poserer utfordrende i blant annet i hvitt blondeundertøy.

På den nye skiva synger Britney blant annet duett med R&B-stjernen R. Kelly.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk