Hovedinnhold

Pink: - Nektet å kysse Madonna

(VG Nett) Egentlig var det Pink og Gwen Stefani som skulle kysset Madonna på MTV-festen. Men de to popstjernene lot seg ikke friste.

Denne saken handler om:

Madonna (45) manglet ikke jenter å kysse på under MTV Video Music Awards i New York for halvannen uke siden. Britney Spears (21) og Christina Aguilera (22) takket nemlig ja til kyssetilbudet som Pink (23) og Gwen Stefani (33) avslo.

Fant erstatning

- Det var jeg som skulle gjort det der - jeg, Gwen Stefani og Britney. Det var oss Madonna opprinnelig ville ha, forklarer Pink i et intervju med svenske Aftonbladet.

I stedet for tre villige popprinsesser, måtte altså Madonna ta til takke med to.

- Da Gwen og jeg nektet, hentet de inn Christina i stedet, sier Pink som ikke nølte med å takke nei til «frieriet» fra den 22 år eldre popdronningen.

- PR-stunt

Pink så nemlig på det hele som et gigantisk PR-triks fra Madonnas side.

- Jeg vet hvordan Madonna tenker. Det hun beviste på scenen, var at hun var de andres sjef. Hun var brudgommen, mens Britney og Christina forestilte Madonna for 20 år siden. Men jeg blir aldri noens bitch, er Pinks klare tale via den svenske avisen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk