Hovedinnhold

Seier for Bragstad og Pedersen

Bregenz med Bjørn Otto Bragstad og Jan Ove Pedersen på laget vant 1-0 over Salzburg i sin åpningskamp i østerriksk eliteserie.

Denne saken handler om:

I vår unngikk Bregenz nedrykk med et nødskrik, men den nye sesongen startet atskillig bedre. Axel Lawaree scoret vinnermålet for et hjemmelag som dominerte stort.

Det begynte ikke så bra, da Bragstads makker i midtforsvaret, Vladimir Vuk, fikk rødt kort for en felling som bakerste spiller etter bare 13 minutter.

Likevel dominerte Bregenz, og overtaket ble enda større da også gjestene fikk en spiller utvist tidlig i 2. omgang. Lawaree scoret i det 56. minutt.

Både Bragstad og Pedersen spilte hele kampen, og sistnevnte framheves av nyhetsbyrået APA som en av sitt lags beste spillere.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball