Hovedinnhold

Firestjerners hotell for teddybjørner

Et eget hotell for teddybjørner åpner denne uka i Somerset i Sør-England. The Withy Bears Hotel er redningen for teddybjørneiere som skal på utenlandsreise og ikke orker tanken på å la kosebamsen være alene hjemme. Hittil er 15 lodne gjester booket inn.
Det er rimelig å la teddybjørnen bo på hotell. Prisene varierer fra fem kroner for seng og frokost, til 20 kroner for full oppdekning. Hotelleier Rikey Austin (32) disker gjerne opp med honning og pannekaker.

Når det er pent vær tar hun teddybjørnene med på tur i skogen og leser eventyr - om teddybjørner. Hun forklarer at hotellet er spesielt egnet til å ta vare på teddybjørner med særskilte behov.

- En mann fra Worcestershire kommer med fem bjørner i neste uke. Han var veldig lettet da han hørte om oss. Kjæresten hans nektet nemlig å dra på ferie fordi hun ikke vil reise fra teddybjørnene sine. Han forklarte at en av teddybjørnene er diabetiker, og at to av de andre har en lei tendens til å slåss om hvem som skal få mest saft om kvelden, sier trebarnsmoren Austin som startet å samle på teddybjørner for to år siden.

Hun kom på ideen om å starte bjørnehotell da en kvinne spurte henne om det fantes egne ferieordninger for teddybjørner. Austin forteller også at en kvinne fra Glasgow som ønsker å gi sin 75 år gamle teddybjørn en velfortjent ferie i bursdagspresang, har planlagt å kjøre teddybjørnen til Somerset personlig, skriver The Express.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks