Hovedinnhold

Video fra Half-Life 2

(VG Nett) «Half-Life 2» imponerte enormt på spillmessen E3. Her kan du selv se hva som fikk spilljournalistene til å gispe.

Denne saken handler om:

På en nettkafe i Los Angeles torsdag 15. mai, sent om kvelden: VG Nett og ITavisen.no jobber med å legge ut saker fra dagens begivenheter på spillmessen E3.

ITavisens Martin Sivertsen har filmet hele Half-Life 2-visningen, og uttrykker stor bekymring for at serverne skal knele under den store pågangen som er garantert å komme.

Fredag morgen mottar vi en tekstmelding fra Martin hvor det kort og godt står at serverne, som fryktet, hadde gått under.

Senere på kvelden blir vi enige om å legge ut videoene på VG Nett. Og fire dager senere er de her - ni videoer fra den mildt sagt utrolige spillvisningen i Los Angeles.

Vi gjør oppmerksom på at du bør ha bedre linje enn ISDN for å se videoene!
59744
Les også: Kongen av E3

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill