Hovedinnhold

Tar 500 situps om dagen

Britney Spears tar 500 situps om dagen. En ny rapport avslører hvordan stjernene holder seg i form.


Britney Spears bruker til sammen 76 dager i året på å holde seg i form. Det fremgår av en rapport som tar for seg hvor mye tid stjernene bruker på kroppene sine, skriver Aftonbladet.

Superstjernens treningsrutine inneholder blant annet 500 situps om dagen og to timers dans- og kondisjonstrening. I tillegg kommer tre timer pr. dag som Spears bruker på håret sitt, på å sole seg og på sminke. Til sammen utgjør dette 76 hele dager i året.

Personene bak rapporten «Grunner til hvorfor du ikke vil ha en Hollywood-kropp» gir eksempler på hva den tiden i stedet kan brukes til.

- I løpet av 76 dager kan en person se samtlige filmer som har vunnet Oscar for beste film, og fortsatt rekke 1500 massasjetimer à 60 minutter, skriver Aftonbladet.

Men det er ikke bare Britney som investerer mye tid i utseendet sitt. Også Jennifer Lopez har et krevende skjema, skal vi tro rapportforfatterne.

- I stedet for å kose med Ben Affleck bruker hun en og en halv time på å hoppe tau. Legg til tid for sminke og soling, og hun er oppe i 61 dager pr. år, skriver de.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys