Hovedinnhold

Anja vil ha Riegelhuth

I FCK-MØTE: Linn-Kristin Riegelhuth har allerede hatt det første møtet med Anja Andersen og FC København. Foto: Daniel Sannum Lauten
I FCK-MØTE: Linn-Kristin Riegelhuth har allerede hatt det første møtet med Anja Andersen og FC København. Foto: Daniel Sannum Lauten
Linn-Kristin Riegelhuth (24) kan komme til å fortsette karrieren i Anja Andersen og Cecilie Legangers FC København.

Denne saken handler om:

Toppscoreren i både Champions League og OL-finalen bekrefter at hun tygger på tilbud fra både Larvik og en dansk klubb.

- Men jeg svarer ikke på spørsmålet om FCK og jeg svarer ikke på spørsmål om Viborg, sier hun.

Men VG vet at Riegelhuth allerede har hatt et møte med Anja Andersen. Larvik har også presentert en forbedret kontrakt.

- Om pengene hadde telt mest, så hadde det blitt Danmark. Men for meg teller sportslig utvikling mer. Det blir en vanskelig avgjørelse, sier Riegelhuth.

VG Debatt:Her diskuteres Larvik

Må passe for kjæresten også

Det er også en avgjørende faktor at en eventuell adresseendring også passer for kjæresten og Haslum-spilleren Einar Sand Koren (24) - som studerer medisin ved siden av håndballen.

- Det er viktig å se totalen, og hvordan Einar og jeg kan få det best, sier hun til VG Nett.

Da VG Nett snakket med henne på et pressetreff i går, sa hun at hun ikke vet om hun kommer til å inngå noen avtale med Larvik eller en eventuell ny klubb før EM i desember. Men la til:

- Det er fortsatt god tid til EM.

Larvik-trener bekymret

I Larvik er trener Karl Erik Bøhn bekymret med tanke på alle spillerne han kan miste den kommende tiden. Seks Larvik-spillere er tatt ut til EM som starter om et par uker, og han frykter at tre av dem kan forsvinne fra klubben relativt snart.

- Jeg tipper at vi ikke kan beholde tre av spillerne våre på grunn av mangel på penger, sier Bøhn til Østlands-Posten.

Næringslivet i Larvik er i ferd med å snøre igjen pengesekken, og dette merker byens desidert beste håndballag godt. Kanskje er dette også starten på slutten for deres storhetsperiode - selv om det heller ikke står så godt til økonomisk sett hos konkurrentene i Norge.

- Det handler om å sette tæring etter næring. Det betyr at vi må senke ambisjonene og ta et steg ned. Dessverre, sier han til avisen.

Sammenligner med RBK

Bøhn sammenligner situasjonen med Rosenborg som i en årrekke var alene på toppen i norsk fotball.

- De ga fra seg hegemoniet, og sliter med å ta det tilbake. Men for all del - vi har vært heldige lenge og hatt utrolig lojale spillere på laget. De har valgt å bli i klubben over lang tid selv om tilbudene fra Danmark har kommet hele tida, sier Bøhn.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Håndball

Se neste 5 fra Håndball