Hovedinnhold

Mann bet hund

San Francisco (NTB-Reuters): Flyttemann Steven Maul står for retten i San Francisco, tiltalt for dyremishandling. Maul bet nemlig en hund, før hunden rakk å bite ham, går det fram av tiltalen.

Denne saken handler om:

Attpåtil var det sin egen hund han bet, sier aktor i saken. Maul innrømmer at han glefset til labrador-hvalpen Boo, som ledd i dresseringen av hunden, men sier at det ikke var hans hensikt å skade hunden eller gjøre den vondt.

Høye klynk

Vitner hørte imidlertid det de beskriver som høye klynk fra Boo, og varslet politiet. En dommer har utsatt den videre behandling av saken til 21. november, og har gitt ordre om at Boo skal plasseres i kennel til skyldspørsmålet er avgjort.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks