Hovedinnhold

Mann bet hund!

Sydney (NTB-AFP): Alle som har den minste kjennskap til journalistikk, kjenner den forslitte regelen om at når en hund biter en mann, er det ingen nyhet. Når en mann derimot, og så videre. Vel: Nå har det altså endelig skjedd.
En australier som for to år siden ble plaget av nabokonas bikkje Fatso - «Feiten» - har satt tenna i Fatsos nakke, ikke bare en ,men to ganger.

Dramaet utspant seg på gårdsplassen foran huset der Fatso og hans eier Marilyn Bathern bor. Journalistene i avisen Melbourne Age snublet i beina på hverandre i iveren etter å rykke ut og dekke denne epokegjørende begivenhet. Hundebiteren, som foretrekker å være anonym, sier han ikke angrer på bittene. Fatso selv ønsker ikke å kommentere saken.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Utenriks

Se neste 5 fra Utenriks