Hovedinnhold

- Nils og jeg snakket ikke samme språk

MONTE CARLO (VG) I Monaco har Hassan El Fakiri (25) hatt trøbbel med fransken. Men trøndersk var heller ikke så lett.

Denne saken handler om:

- Nils Arne og jeg snakket ikke samme språk, sier Hassan om det mislykkede leieoppholdet i Rosenborg.

Oslo-gutten i Monaco lyktes aldri i Trondheim og dro skuffet tilbake til fyrstedømmet. Hassan har ikke lyst til å utdype så mye det som skjedde mellom ham og Eggen. Han sier at han har lagt RBK-tiden bak seg.

- Jeg vil ikke legge all skylden på Nils Arne, men det var et eller annet som ikke stemte. Det ble for mye info. Jeg fikk aldri roen. Og så ga han meg aldri sjansen på den plassen jeg aller helst ville ha, Bent Skammelsruds.

- Ville Rosenborg egentlig kjøpe deg?

- Jeg skjønner godt om de ikke ville kjøpe. Og selv om de ville, er det ikke sikkert at jeg hadde lyst til å bli kjøpt dit.

Hassan El Fakiri understreker at han trivdes veldig godt i Trondheim og med trønderne, og han holder fortsatt god kontakt med flere av spillerne i RBK. Men på fotballbanen fungerte det slett ikke.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball