Hovedinnhold

Mobiltelefon som sexleketøy

Vibrerende mobiltelefoner er tydeligvis ikke bare godt for å unngå pinlige situasjoner i kinosaler og møter. En kvinne i Taiwan måtte ha legehjelp for å få ut en Nokia mobiltelefon fra rompa.

Denne saken handler om:

Nyhetsbyrået PA melder at den 20 år gamle taiwanesiske kvinnen måtte ty til kirurgi for å få ut den vibrerende mobiltelefonen. Den hadde havnet der under sexlek, og nettstedet The Register mener dette må være den første saken av denne typen i verden.

En ringerunde til akuttmottak på Østlandet avdekket heller ingen lignende forhold her i landet.

- Nei, dette har vi ikke opplevd - hverken med nye eller gamle telefoner, sier en lettere lattermild Anstein Bergan, kirurgisk avdelingsoverlege ved Rikshospitalet. Bergan er derimot ikke veldig overrasket over at noe slikt skjer.

- Jeg har sett mye rart på besøk ved amerikanske sykehus, sier han til VG Nett.

Det var en Nokia 8850 som fikk den 20 år gamle kvinnen i denne kinkige situasjonen. Modellen er blant de mindre og mer kompakte telefonene Nokia lager. Den har heller ikke mange skarpe kanter.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Teknologi

Se neste 5 fra Teknologi