Hovedinnhold

Kate Moss har sagt unnskyld

(VG Nett) H&M-kjeden liker dårlig at deres trekkplaster, supermodell Kate Moss, sniffer kokain.

Denne saken handler om:

STJERNEMODELL i HARDT VÆR: Kate Moss (31). Foto: AFP
STJERNEMODELL i HARDT VÆR: Kate Moss (31). Foto: AFP
Bildene av den britiske supermodellen som sniffet kokain i et platestudio i London, sto på trykk i en britisk avis i forrige uke.

- Veldig uheldig

Nyheten falt ikke i god jord hos kleskjeden Hennes & Mauritz, som i høst bruker Kate for å friste kunder.

- Vi er svært misfornøyd med hennes oppførsel. Dette er veldig uheldig, sier H&M-representant Liv Asarnoj til nyhetsbyrået AP.

Har skrevet brev

Den svenske kleskjeden, som presiserer at de er anti-narko, har likevel bestemt seg for å beholde Kate som modell for sin høstkolleksjon. Kate har nemlig skrevet brev til H&M og beklaget.

- Hun har unnskyldt seg og forplikter seg til i fremtiden å overholde våre regler om at modellene skal være sunne og friske, sier Asarnoj.

Kate skal ha innrømt at beskyldningene om kokainmisbruk er sanne, og hun skal ha vært svært angerfull.

- Derfor gir vi henne en ny sjanse, sier H&M-representanten.

Rockekjæreste

Kate Moss, som er alenemor for en datter på halvannet år, er kjæreste med rockerebellen Pete Doherty - som har en lang historie med narkomisbruk. Supermodellen selv har slitt med alkoholavhengighet opp gjennom karrieren.

Stjernemodellen, som har vært i bransjen siden hun var 14, er blant verdens best betalte modeller. Kontrakter med blant annet giganter som Calvin Klein og Christian Dior, resulterer i en årlig inntekt på flere titalls millioner kroner.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys