Hovedinnhold

HUMORKONKURRANSEN:

Siste frist for innsending av bidrag

NYTT BIDRAG: Tormod Lien (32) fra Kristiansand står for det siste videobidraget i humorkonkurransen. Foto: Privat
NYTT BIDRAG: Tormod Lien (32) fra Kristiansand står for det siste videobidraget i humorkonkurransen. Foto: Privat
(VG Nett) Nå skal de beste bidragene i humorkonkurransen kåres. Hvis du ønsker å være med må du sende inn ditt bidrag i løpet av helgen!

Denne saken handler om:

INNSENDING AV BIDRAG

Du kan sende inn ditt bidrag enten via e-post eller vanlig post.

E-postadressen er humor@vg.no, mens adressen til VG Nett er Akersgata 55, 0107 Oslo. Merk ditt bidrag "morsom".

Dersom du vinner en plass i finalen, må du selv komme deg til Oslo og audition på Latter.

VG Nett og VG forbeholder seg retten til å gjengi innsendt materiale i sine kanaler. Vi avslutter denne konkurransen i midten av juli!I samarbeid med Stand Up Norge har VG Nett denne sommeren gitt leserne en mulighet til å få en pangstart på humorkarrieren.

De beste bidragene i konkurransen vil bli plukket ut til en audition i Oslo - der vinneren får mulighet til å opptre under årets store humorhøydepunkt - Stand Up Festivalen i august.

For å være med i konkurransen må du sende inn enten manus til en morsom opptreden (skets, musikk eller stand up) - eller video av deg selv.

Vi har i løpet av sommerukene presentert noen bidrag fra leserne, samt Stand Up Vettregler av Jonas Rønning.

Se Tormods bidrag her!

Se siste Stand Up Vettregel her!

Slik deltar du

Send inn en video av deg selv på maks 5 minutter. Videoen kan inneholde stand up, en sketsj eller en morsom sang. Du kan også sende inn en morsom tekst eller vits.

Hvis vinneren ikke ønsker å fremføre teksten selv, sørger vi for at en komiker leser din tekst under Stand Up Festivalen.

OPPLÆRING: Jonas Rønning viser deg hvordan du ikke skal oppføre deg på en scene. Foto: VG Nett
OPPLÆRING: Jonas Rønning viser deg hvordan du ikke skal oppføre deg på en scene. Foto: VG Nett
Videoene og tekstene vil evalueres av en jury bestående av Stand Up Norge-sjef Elina Krantz og komikerne Jonas Rønning og Pernille Sørensen.

Det blir også plukket ut en 2. og 3. plass under audition som skal avholdes på humorscenen Latter i starten av august. De får en helaften på Latter med middag i restauranten først og show etterpå

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys