Hovedinnhold

- Katie digger scientologi

GIFTER SEG: Tom Cruises (42) og Katie Holmes (26) - her i Roma i mai. Foto: Reuters
GIFTER SEG: Tom Cruises (42) og Katie Holmes (26) - her i Roma i mai. Foto: Reuters
(VG Nett) Tom Cruise (42) er i ekstase over ny kjæreste og det faktum at hun digger scientologi.

Denne saken handler om:


I et intervju med Entertainment Weekly forteller superstjernen at hans nye kjæreste Katie Holmes (26) er veldig nysgjerrig på religionen hans.

- Ja, absolutt! Hun digger det, skal Cruise ha sagt i intervjuet ifølge AP.

Da bruddet mellom han ekskona Nicole Kidman ble offentliggjort gikk det flere rykter om at hun ikke var like begeistret over mannens sterke engasjement innen scientologien.

En lidenskap

I intervjuet forteller Cruise også at veldig mange mennesker er nysgjerrig på hva han tror på og at han gjerne forteller dem hva det dreier seg om.

- Jeg har alltid vært lidenskapelig opptatt av det og jeg har alltid snakket om det når folk har spurt meg hva det dreier seg om, sier han.

Han fortalte også at han på filmsetet til hans film "War of the Worlds" hadde egne frivillige som jobbet med å besvare spørsmål om scientologi til de som ville vite mer.

Vil gifte seg

Mange amerikanske medier har spekulert i om de to skuespillernes altoppslukende forelskelse bare er spill for galleriet og et godt regissert PR-stunt. Cruise på sin side gjør derimot alt han kan for å overbevise om at han virkelig er forelsket med eksentrisk oppførsel på diverse TV-show. På Entertainment Weeklys spørsmål om han vil gifte seg med Holmes, skal en hviskende Cruise ha svart:

- Jeg forteller deg, det kommer til å skje. Det vil skje.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film