Hovedinnhold

Postei viste pølse

Da rølpebandet Luxus Leverpostei opptrådte i Farsund lørdag kveld, blottet gitaristen seg på scenen.
- Det har hendt før, og det kommer sikkert til å hende igjen. Har vi støtt noen, er det bare å beklage, sier bandmedlem Per Tore Bjerge på vegne av bandet til Farsunds Avis.

Det var under lørdagens Luxus Leverpostei-konsert at gitaristen tok frem penisen på konsertstedet Pakkhuset i Farsund i Vest-Agder.

Medlemmet skal ha blottet seg og trædd en blå sokk over penisen foran forsamlingen.

I lokalet var det også mange avgangselever fra Mandal som var til stede på en russekro som var arrangert på samme sted.

- Når man går på konsert på et offentlig sted, bør man slippe å se artister blotte seg på denne måten. Det virket ganske enkelt støtende, sier en publikummer til avisen.

Ifølge Per Tore «Bob Kåre» Bjerge var det mange som opplevde stuntet på en annen måte, og gitaristen skal ha blitt kontaktet av flere jenter som var til stede.

- Inntrykket kan ikke bare ha vært negativt. Mange vet jo også at vi kan sjokkere, og liker det, sier Bjerge.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk