Hovedinnhold

- Brukte 14-åringer i truseshow

BB-Thor politianmeldt

Thor Hermansen skal ha leid inn 14-åringer til å posere i utfordrende undertøy midt blant pubgjestene.
POLITIANMELDT: Reality-kjendis Thor Hermansen er politianmeldt for å ha leid inn to 14-åringer til å posere på en pub i Bergen. Her på oppdrag for et modellbyrå i fjor sommer. Foto: Linda Næsfeldt
POLITIANMELDT: Reality-kjendis Thor Hermansen er politianmeldt for å ha leid inn to 14-åringer til å posere på en pub i Bergen. Her på oppdrag for et modellbyrå i fjor sommer. Foto: Linda Næsfeldt
I går kveld anmeldte jentenes familier Big Brother-kjendisen til politiet.

Mens halvliterne skvulpet i lokalet ved midnatt poserte en rekke jenter i lakk, lær og svært avslørende undertøy på Torget Music Pub i Bergen fredag.

Nå viser det seg at to av jentene som var innleid av show-arrangør Thor Hermansen, bare skal være 14 år gamle.

- Jeg var blitt opplyst om at de var 17 år gamle, og hadde ingen grunn til å tro noe annet, sier Thor Hermansen til VG.

Han poserte også selv svært lettkledd under showet på Torget Music Pub.

Big Brother-kjendisen forteller til VG at han dagen etter undertøysshowet ble kontaktet av jentenes fedre, som skal ha satt svært liten pris på at døtrene var blitt innleid.

- Fikk sjokk

Forsøk på å skvære opp førte ikke frem, og VG får bekreftet at det i går kveld ble innlevert en anmeldelse fra jentenes familier til politiet i Bergen.

Nå skal showet på Torget Music Pub politietterforskes, bekrefter politiet i Bergen overfor VG.

Thor Hermansen sier at jentene tidligere har delt ut løpesedler for utestedet, og påstår at begge to viste ham legitimasjon på at de skulle være 17 år gamle.

- De var svært oppegående og reflekterte, og det var umulig å skjønne at de er så unge. Jeg fikk totalt sjokk da jeg fikk høre at de bare skal være 14 år gamle, sier Hermansen.

- Det er en kjedelig sak, men jeg tar dette med knusende ro og har alt mitt på det tørre, sier Hermansen.

Han opplyser at det ble nøye kontrollert at jentene ikke fikk servert alkohol.

- Jeg har ikke presset jentene på noen som helst måte, bedyrer Thor Hermansen.

Hadde vakter

Den omstridte reality-stjernen slo nylig artistformidlingsfirmaet sitt konkurs, og jobber nå blant annet med å trekke gjester til utesteder gjennom dristige opptredener.

Innehaver av Torget Music Pub, Leif Olsen, bekrefter den kinkige saken overfor VG.

- Vi trodde at de var 17 år, og hadde vakter som fulgte med på at de ikke fikk servering. De ble fulgt inn, gjennomførte showet og ble fulgt ut igjen. Det var for øvrig veldig god stemning under moteshowet, sier Olsen, som opplyser at det fredag kveld var 18 års aldersgrense på utestedet.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Innenriks

Se neste 5 fra Innenriks