Hovedinnhold

Nye sjokkbilder av Maradona

Taper kampen mot kiloene

Han vant alles fotballhjerter, men kampen mot kiloene ser han ut til å ha tapt.

Diego Armando Maradona

  • Født i Buenos Aires 30. oktober 1960.
  • Debuterte som proff som 15-åring, og for Argentina to år senere.
  • Utestengt i 15 måneder på grunn av positiv dopingtest i mars 1991.
  • Sendt hjem fra VM i USA i juni 1994 etter en ny positiv dopingtest.
  • La opp 25. oktober 1997.
  • Har innrømmet at han har vært kokainavhengig i 20 år.
EN STOR SPILLER: 44-årige Diego Maradona avbildet i Athen i går. Den kokainavhengige fotballegenden sliter med kiloene. Foto: Reuters
EN STOR SPILLER: 44-årige Diego Maradona avbildet i Athen i går. Den kokainavhengige fotballegenden sliter med kiloene. Foto: Reuters
I går ruslet fotballhelten Diego Armando Maradona inn på et luksushotell i Athen for å bli intervjuet av greske journalister.

Det var tydelig at juleferien sammen med familien hjemme i Argentina har satt sine spor.

På juleferie

Helt imot hans personlige leges anbefaling, forlot nemlig Maradona klinikken på Cuba i begynnelsen av desember - hvor han under streng overvåking behandles for kokainavhengighet - for å feire jul sammen med familien.

Han ble på juleferie i en måned. Først onsdag i forrige uke kom Maradona tilbake for å fortsette kampen mot kokainen.

Og nå er Diego - av mange ansett som tidenes beste fotballspiller - blitt stor. Virkelig stor. Hvor mye den skandaleombruste argentineren veier, er ikke kjent, men det er mange som gleder seg til å se ham i aksjon 30. oktober i år.

Spiller avskjedskamp

Da skal nemlig den kokainavhengige 44-åringen spille sin definitive avskjedskamp - på 45-årsdagen sin. Maradona vil samle alle Napoli-spillerne som han vant det italienske ligamesterskapet med i 1988-89-sesongen, for å ta et siste farvel med fotballen.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Fotball

Se neste 5 fra Fotball