Hovedinnhold

«Gran Turismo 4» utsatt

UTSATT: Det går fort unna i det etterlengtede bilspillet «Gran Turismo 4». Men utgivelsen av spillet tar sin tid. Foto: Sony
UTSATT: Det går fort unna i det etterlengtede bilspillet «Gran Turismo 4». Men utgivelsen av spillet tar sin tid. Foto: Sony
(VG Nett) Playstation 2-spillet «Gran Turismo 4» rekker ikke julesalget i Europa.

Denne saken handler om:- Vi kan bekrefte at GT4 nå skal utgis i første kvartal 2005, sier en talsmann for Sony Computer Entertainment i Storbritannia til Gamesindustry.biz.

«Gran Turismo 4» fortsetter en av tidenes mest elskede bilspillserier, og lover å tilby både flere biler, flere baner, bedre grafikk og økt realisme i forhold til forgjengerne.

- Lokaliseringen av GT4 i PAL-territoriene er en enorm oppgave fordi produktet lokaliseres til 13 forskjellige språk, gir Sony-talsmannen som forklaring på utsettelsen.

Tidligere i år ble det også kjent at Polyphony Digital, utvikleren av spillet, har droppet den etterlengtede onlinespillingen i «Gran Turismo 4». En egen versjon av spillet med mulighet til å spille over Internett skal etter planen komme i løpet av neste år.

«Gran Turismo 4» kommer fremdeles ut i Japan og USA før jul. I utgangspunktet skulle det ha vært i salg fra slutten av 2003 eller begynnelsen av 2004.

En slags demo av spillet, «Gran Turismo 4 Prologue», kom i salg før sommeren.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Spill

Se neste 5 fra Spill