Hovedinnhold

Ari tok avskjed med moteshow

Før avreisen til New York tok Ari Behn avskjed med venner og halve Kjendis-Norge gjennom et maskulint moteshow lørdag kveld.

Denne saken handler om:

SVART-HVITT: Ari Behn og prinsesse Märtha Louise i dalmatiner-klær på vei til motevisningen. Foto: Scanpix
SVART-HVITT: Ari Behn og prinsesse Märtha Louise i dalmatiner-klær på vei til motevisningen. Foto: Scanpix
Nesten alt som kan krype og gå av norske kjendiser var til stede da Ari Behn og Baron von Bulldogg lørdag kveld viste fram sin kleskolleksjon på Scene West i Oslo.

Det glitret i paljetter, stiletthælene var skyhøye, utringningene dype og kjendisfaktoren høy blant publikum.

Her var stortingspolitikere, musikere, TV-folk, skuespillere og en rekke andre. På en av de første radene satt Ari Behns mor Marianne Solberg Behn sammen med blant andre Mia Gundersen Lelienhof.

-Jeg har ikke sett kolleksjonen før, så jeg gleder meg, sa Solberg Behn til NTB før visningen.

FLYTTER: Prinsesse Märtha Louise flytter til New York med mann og barn. Foto: Scanpix
FLYTTER: Prinsesse Märtha Louise flytter til New York med mann og barn. Foto: Scanpix
Ari Behn og Baron von Bulldogs kolleksjon var maskulin og dominert av fargene svart, grått og vinrødt.

Her var magebelter som hang ned til knærne på modellene, kapper a'la Dracula, dressjakker kombinert med silkeshortser, svarte englevinger på mannlige modeller og en kvinnelig modell viste fram en piercet brystvorte gjennom utringningen på en hvit skjortebluse.

Kolleksjonen har aldri vært vist før, og den blir neppe å se på den vanlige mann i gata. Klærne skal nemlig ikke distribueres til butikker.


POP-PRINSESSE: Lene Marlin var blant gjestene. Foto: Scanpix
POP-PRINSESSE: Lene Marlin var blant gjestene. Foto: Scanpix
Moteskaperne selv, Ari Behn og Baron von Bulldogg, beskriver kolleksjonen som fri og leken og som en "hyllest til en mann som tar mote seriøst, men fortsatt tør å leke".


Etter motevisningen var det avskjedsfest for Behn og Bulldogg. Alle gjestene hadde fått beskjed om å kle seg som dalmatinere, så blant publikum var det mye svarte og hvite klær å se.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Rampelys

Se neste 5 fra Rampelys