Hovedinnhold

Døde under Jesus-film

Mel Gibsons Jesus-film ble for sterk kost for en kvinne i den amerikanske delstaten Kansas. Hun fikk hjerteinfarkt under korsfestelsesscenen og døde.
Det melder en lokal fjernsynsstasjon i dag. Onsdagens premiere på «The Passion of the Christ» i byen Wichita, ble avbrutt mens den rundt 50 år gamle kvinnen ble hentet av sykepleiere. Men livet hennes sto ikke til å redde.

Dermed tok den opphissede diskusjonen om filmen en ny og tragisk vending. Filmen hadde premiere på rundt 4000 amerikanske kinoer på askeonsdag, som er en gammel kristen botsdag.

Kritikk

Før onsdagens premiere kom den hardeste kritikken mot «The Passion of the Christ» fra jødiske grupper som mente filmen var antisemittisk. De hevdet at regissør Gibson framstilte jødene som grusomme, blodtørstige og hevnlystne.
NTB

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Film

Se neste 5 fra Film