Hovedinnhold

Rekordlang tysk «Big Brother»

(VG Nett) Tyske «Big Brother» skal sperre deltagerne inne i et helt år.

Denne saken handler om:

Deltagerne i nye tyske «Big Brother» må belage seg på en skikkelig avskjed med venner og familie når de 1. mars flytter inn i det beryktede TV-fangenskapet.

7 mill. i «årslønn»

For å være med i kampen om førstepremien, som er på svimlende 7 millioner kroner, må gjengen ta sikte på å holde ut i et helt år - uten kontakt med omverdenen. I vanlig «BB»-tradisjon vil deltagerne fanges opp av TV- og internettkameraer hvor enn de beveger seg, enten det er i stua, på soverommet eller på do.

I likhet med hva norske «Big Brother» gjorde i fjor, skal det tyske produksjonsselskapet Endemol periodevis under oppholdet dele deltagerne i to avdelinger - en luksuriøs og en primitiv sone.

Flere overraskelser

TV-kanalen RTL2 informerte tidligere i uken om den nye ekstreme regelen. Tidligere har «Big Brother» verden over holdt det gående i mellom 65 og 100 dager. Fortsatt er det mye hemmelighetskremmeri rundt hva de nye deltagerne har i vente. TV-kanalen lover å servere flere overraskelser premieredagen 1. mars.

Mens svenskene er i gang med en ny sesong av den omstridte reality-serien, har TVNorge så langt ingen planer om å dra i gang en fjerde runde.

FLERE NYHETER OM «BIG BROTHER»!

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV