Hovedinnhold

Knust av svensk sex-oppslag

«Robinson-Marit» uthengt for strandsex

«Robinson»-kjendis Marit Herstad (26) gråter og frykter at hun vil miste kjæresten sin etter påstandene om sex på stranden med en svensk «Robinson»-deltager.

Denne saken handler om:

- Dette er ren løgn som kommer fra den mest ekstreme personen på svensk jord. Jeg vet ikke hvorfor han gjør dette mot meg, sier en gråtende Marit Herstad til VG.

Den svenske «Robinson»-deltageren Robban Andersson (29) gikk søndag ut i en av nabolandets største aviser, Expressen, og hevdet at han og Marit under en spasertur langs stranden hadde sex sammen. Både de norske og svenske deltagerne som ble stemt ut i de siste rundene av «Robinson»-programmene, møttes på øya Rawa. Der ble de kjent og tilbrakte en del tid sammen. Det var under oppholdet her Robban hevder at han og Marit hadde sex sammen og at en annen svensk deltager, Vincent, var vitne.

En flørt

VG møtte i går kveld en tydelig knust trønderjente. Det velkjente smilet fra TV-skjermen var erstattet med dypt alvor. Etter å ha lest den ville sex-historien om seg selv, frykter den norske kvinnen at hennes svenske kjæreste vil forlate henne.

«Robinson»-Marit bekrefter at hun og Robban ble forelsket i hverandre, og at de hadde en flørt gående i fem dager på øya. Men hun avviser bestemt påstandene om sex på stranden.

- Jeg er så lei meg, og har grått i hele dag. Det er en ren løgn at jeg og Robban hadde sex på stranden, sier Herstad.

26-åringen driver nå en egen neglesalong på Majorstua i Oslo, og har ikke hatt kontakt med den svenske sjarmøren siden sommeren.

- Han gjør alt for å komme i avisene. Dette er skikkelig råttent gjort, sier hun.

Marit får frysninger av å se det store kysse-bildet i den svenske avisen. Hun tar på seg frakken igjen og tørker tårene - igjen.

Angrer

- Flørten med Robban er det jeg angrer på mest i livet mitt. Det var da jeg kom tilbake til Norge, at jeg virkelig fant ut at han var en løgner.

- Hvorfor falt du for ham?

- Jeg hadde vært på en øde øy i 40 dager uten mat, og var veldig sliten. Da skal det ikke mye til for å bli betatt. Det stemmer at jeg ble forelsket og vi hadde en flørt, sier hun.

26-åringen avviser at oppholdet på øya etter innspillingen var en eneste stor fest med masse sex og alkohol.

- Ifølge den svenske avisen virker det som det var en stor orgie, men slik var det ikke. Vurderer du advokathjelp til søksmål?

- Nei, det blir bare verre. Jeg vil få dette ut av verden. Alt har vært bra siden jeg kom hjem, bortsett fra denne personen som tydeligvis vil ødelegge meg, sier Marit.

Robban Andersson ler høyt da VG konfronterer ham med at Marit Herstad benekter sex på stranden.

- Hun lyver. Vi gjorde det inntil en palme, mens Vincent sto bak palmen og så på, hevder Robban.

Svensken besøkte Marit i Norge, men sier han ble avvist.

- Jeg kommer aldri til å få en så fin dame. Hun stjal hjertet mitt, men sparket meg hjem til Sverige da jeg besøkte henne, sier Robban til VG.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra TV

Se neste 5 fra TV