Hovedinnhold

Britney i terapi for alkoholisme

Den etter hvert skandaleombruste syngebaben Britney Spears innrømmer nå at hun har alkoholproblemer.

Denne saken handler om:

Britneys strålende karriere har de siste månedene fått en real knekk, og det hele toppet seg da hun giftet seg med barndomskompisen Jason Alexander i Las Vegas forrige helg. Ekteskapet ble annullert etter et døgn da begge angret seg. Ideen om ekteskapet skal ha kommet opp etter flere dager på fylla i gamblerbyen.

Nå innrømmer Britney ifølge en gammel venn at hun har alkoholproblemer. Foreldrene Lynne og Jamie skal ha tatt kontakt med en velkjent psykolog og bedt ham om å hjelpe Britney, skriver Expressen som siterer News of the World.

- Først nektet Britney på at hun har problemer, men til slutt innrømmet hun det, forteller vennen.

Ifølge avisen skyldes problemet savnet av eks-kjæresten Justin Timberlake.

- Justin er fremdeles den jeg elsker og iblant drikker jeg for å stenge tankene om ham ute. Jeg tar piller og jeg kan ikke drikke når jeg spiser dem, men jeg klarer ikke å unngå det. Jeg er bekymret, min verden faller sammen, skal Britney ha fortalt.

Kommentarer Antall kommentarer på artikkelen

Har du en mening om denne artikkelen? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Respekter andres meninger og husk at mange kan se hva du skriver. Brudd på reglene kan føre til utestengelse.

VGs journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl. 07 og 24. Kommentarfeltet er nå stengt og åpner igjen kl. 07.00. Velkommen tilbake da!
Klikk for å se kommentarene

Siste saker fra Musikk

Se neste 5 fra Musikk